Şemsa'nın Hikayesi
Şemsa'nın Hikayesi
Şemsa'nın Hikayesi

Şemsa'nın Hikayesi

Uyarı
Şemsa’nın hikayesi her bölümünde bir malzemeyi konu alıp, yeni dokunuşlarla yaratılan yemeklerin paylaşıldığı sofralara Şemsa’ca bir bakış sunuyor.
Şemsa’nın hikayesi her bölümünde bir malzemeyi konu alıp, yeni dokunuşlarla yaratılan yemeklerin paylaşıldığı sofralara Şemsa’ca bir bakış sunuyor.

Şemsa’nın hikayesi her bölümünde bir malzemeyi konu alıp, yeni dokunuşlarla yaratılan yemeklerin paylaşıldığı sofralara Şemsa’ca bir bakış sunuyor.Detayı gizle

Bu içeriği izlemeye yetkiniz bulunmamaktadır. Paket seçeneklerini görmek için tıklayınız.
GİRİŞ YAP 30 GÜN ÜCRETSİZ İZLE

4. Bölüm - İncir

İncirin ana vatanı Ege, Ege’nin ballı incirleri şimdi üç farklı tarifle Şemsa’nın hikayesinde.

3. Bölüm - Bamya

Bamya sevenlerden misiniz? Bamyayı hiç böyle görmediniz, tatmadınız. Şemsa’nın yorumuyla bamya bu bölümde Şemsa’nın Hikayesinde.

2. Bölüm - Tarhana

Tarhana deyip geçmeyin. Anadolu’nun bu kadim geleneğine Kuzey Ege coğrafyasının getirdikleriyle Şemsa’ca bir yorum Şemsa’nın Hikayesinde...

1. Bölüm - Domates

İlk hikaye hepimizin vazgeçemediği domatese ait. Devamını oku Mevsiminde ve atalık tohumun kullanımının öneminin vurgulandığı bu bölümde domatesin klasik kullanımı dışında domates pestili göze çarpıyor.

118

İçeriği listele

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.