Yunanistan-Atina
Gastronomi Maceraları
Yunanistan-Atina

Yunanistan-Atina

Gastronomi Maceraları

Uyarı
Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...
Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...Detayı gizle

Bu içeriği izlemeye yetkiniz bulunmamaktadır. Paket seçeneklerini görmek için tıklayınız.
GİRİŞ YAP 30 GÜN ÜCRETSİZ İZLE
54. Bölüm - Biot Kasabası

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız... Devamını oku Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde, yemek ve sanat Fransa’nın güneyindeki Biot Kasabası’nda bir araya geliyor.

53. Bölüm - Cannes-Fransa

Gastronomi Maceraları'nın bu bölümünde Ayhan Sicimoğlu, Fransa'nın gastronomi cenneti Cannes'da. Sicimoğlu,Cannes'da düzenlenen gastronomi fuarını gezip tadımlar yapıyor. Devamını oku Onlarca çeşit peynir, ekmek ve daha bir çok lezzet bu fuarda.

52. Bölüm - Yunanistan-Astipalia Adası

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu'nun rotası bu kez, Astipalia Adası... Devamını oku Sicimoğlu, bu küçük ve şirin Yunan adasında, kendisini ağırlayan restoran sahiplerine, kökeni Osmanlı mutfağına kadar dayanan kabak tatlısını öğretiyor.

51. Bölüm - Yunanistan-Symi Adası

Ayhan Sicimoğlu'nun sunduğu, Gastronomi Maceraları'nın bu bölümünde rota bu kez Yunanistan'ın küçük bir cennet adası... Symi Adası! Devamını oku Bu macerada Ayhan Sicimoğlu'na, milli yelkencimiz Edhem Dirvana eşlik ediyor. Taze ıstakozdan yapılan enfes makarna ve daha fazlası bu bölümde...

50. Bölüm - İtalya-Amatrice

Bu bölümde Ayhan Sicimoğlu ile İtalya'nın Amatrice bölgesindeyiz ve Roma’nın sevilen yemeği matriciana makarnasını farklı bir şekilde yapıyoruz. Devamını oku Bu yemeği yiyenler o bölgedeki depremzedelere de bağış yapmış oluyor.

49. Bölüm - İtalya

İtalya’da dağın tepesinde yeşilin içinde nefis bir manzaranın eşliğinde şirin bir lokanta ve dünyanın her yerinden gelmiş misafirler… Devamını oku Ayhan Sicimoğlu, bu bölümde İtalya’da Brezilyalı bir şefin vejetaryen yemeklerini tadıyor.

48. Bölüm - Yunanistan-Patmos Adası

Ayhan Sicimoğlu, Gastronomi Maceraları'nın bu bölümünde Yunanistan'ın Patmos Adası’nda bulunan, Tarsanas Koyu'nda. Devamını oku Sicimoğlu, buradaki şirin bir lokantada bölgenin eşsiz lezzeti olan "kadayifi ıspanaki"nin tadına bakıyor.

47. Bölüm - Fransa- Provence Bölgesi

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu, Fransa'nın güneyinde yer alan Provence bölgesinde. Devamını oku Michelin yıldızlı bir lokantada, bahçeden topladığımız taptaze bitkilerle yapılan nefis bir salata ve şekerleme (nugat) müzesi ve fabrikası ekranlara geliyor.

46. Bölüm - Kanada-Montreal

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu bu bölümde Kanada'nın en büyük kentlerinden biri Montreal'de. Devamını oku Şehrin meşhur sebze ve çiçek pazarı Jean Talon pazarının yanı sıra, eşsiz lezzetler de ekranlara geliyor.

45. Bölüm - Gürcistan-Batum

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu, lezzet turuna Gürcistan'ın Batum şehrinden devam ediyor. Devamını oku Batum pazarından alışveriş yapan Sicimoğlu, yörenin değişik tatlarını ekranlara getiriyor.

44. Bölüm - İspanya-Bask Bölgesi

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu, lezzet turuna İspanya’nın kuzeyindeki Bask bölgesinde kaldığı yerden devam ediyor. Devamını oku Sicimoğlu, bu bölümde 1850 yılından beri aynı aileye ait et ve balık üzerine usta bir kır lokantasına misafir oluyor. Sempatik bir şef, şirin bir ortam ve mükemmel bir lezzet…

43. Bölüm - İspanya-Bask Bölgesi/San Sebastian

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu, Bask bölgesinin en önemli gastronomi bölgesi olan San Sebastian'da. Sicimoğlu, bölgenin önemli bir atıştırmalığı olan "Pintxos"

42. Bölüm - İspanya-Bask Bölgesi/Bilbao

İspanyanın Bask bölgesinde Bilbao'da, Michelin yıldızlı şef Josean Alija ile müthiş lezzetleri tadacağız. Gerçek bir gastronomi cenneti…

41. Bölüm - Fransa-Nice

Gastronomi Maceraları, Fransa’nın Nice şehrinde kaldığı yerden devam ediyor. Devamını oku Ayhan Sicimoğlu Nice’in önemli şeflerinden David Faure ile moleküler mutfağın değişik örneklerine şahit oluyor.

40. Bölüm - Fransa-Nice

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu bu bölümde Fransa'nın güneyinde bulunan Nice şehrinde. Devamını oku Bu kez, İtalyan ve Fransız yemekleri, Japon bir şefin yorumuyla ekranlara geliyor.

39. Bölüm - İtalya-Toskana/Lucca Kasabası

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu bu bölümde, İtalya'nın Toskana Bölgesi'nde bulunan Lucca kasabasında... Devamını oku Ayhan Sicimoğlu, plastik sanatlar ve yemek sanatının iç içe geçtiği restoran müzede şef Cristiano Tomei ile beraber değişik tatlar deniyor.

38. Bölüm - İtalya-Floransa

Gastronomi Maceraları'nın bu bölümünde Ayhan Sicimoğlu, Rönasans'ın doğduğu, İtalya'nın açık hava müzesi olarak bilinen şehri Floransa'da...

37. Bölüm - Yunanistan-Atina

Ayhan Sicimoğlu'nun Gastronomi Maceraları, Atina'da kaldığı yerden devam ediyor... Devamını oku İskoprit buğulama ve Türk mutfağının da içinden olan ıspanaklı börek gibi lezzetleri deniyor.

36. Bölüm - Yunanistan-Atina

Ayhan Sicimoğlu, bu bölümde Atina'da "Gastronomi Maceraları"na kaldığı yerden devam ediyor ve "Tayland usulü karidesli midye" gibi değişik tatlar tadıyor.

35. Bölüm - Yunanistan-Atina

Bu bölümde Ayhan Sicimoğlu, Yunanistan’ın başkenti Atina’da el yapımı makarna ve tarhanalı levrek gibi eşsiz tatlarla izleyicilerinin karşısına çıkıyor.

54

İçeriği listele

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.