Yunanistan-Atina

Sonraki Bölüm

Gastronomi Maceraları
Yunanistan-Atina

Yunanistan-Atina

Gastronomi Maceraları

Uyarı
GİRİŞ YAP 30 GÜN ÜCRETSİZ İZLE
54. Bölüm - Biot Kasabası

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde, yemek ve sanat Fransa’nın güneyindeki Biot Kasabası’nda bir araya geliyor.

53. Bölüm - Cannes-Fransa

Onlarca çeşit peynir, ekmek ve daha bir çok lezzet bu fuarda.

52. Bölüm - Yunanistan-Astipalia Adası

Sicimoğlu, bu küçük ve şirin Yunan adasında, kendisini ağırlayan restoran sahiplerine, kökeni Osmanlı mutfağına kadar dayanan kabak tatlısını öğretiyor.

51. Bölüm - Yunanistan-Symi Adası

Bu macerada Ayhan Sicimoğlu'na, milli yelkencimiz Edhem Dirvana eşlik ediyor. Taze ıstakozdan yapılan enfes makarna ve daha fazlası bu bölümde...

50. Bölüm - İtalya-Amatrice

Bu yemeği yiyenler o bölgedeki depremzedelere de bağış yapmış oluyor.

49. Bölüm - İtalya

Ayhan Sicimoğlu, bu bölümde İtalya’da Brezilyalı bir şefin vejetaryen yemeklerini tadıyor.

48. Bölüm - Yunanistan-Patmos Adası

Sicimoğlu, buradaki şirin bir lokantada bölgenin eşsiz lezzeti olan "kadayifi ıspanaki"nin tadına bakıyor.

47. Bölüm - Fransa- Provence Bölgesi

Michelin yıldızlı bir lokantada, bahçeden topladığımız taptaze bitkilerle yapılan nefis bir salata ve şekerleme (nugat) müzesi ve fabrikası ekranlara geliyor.

46. Bölüm - Kanada-Montreal

Şehrin meşhur sebze ve çiçek pazarı Jean Talon pazarının yanı sıra, eşsiz lezzetler de ekranlara geliyor.

45. Bölüm - Gürcistan-Batum

Batum pazarından alışveriş yapan Sicimoğlu, yörenin değişik tatlarını ekranlara getiriyor.

44. Bölüm - İspanya-Bask Bölgesi

Sicimoğlu, bu bölümde 1850 yılından beri aynı aileye ait et ve balık üzerine usta bir kır lokantasına misafir oluyor. Sempatik bir şef, şirin bir ortam ve mükemmel bir lezzet…

43. Bölüm - İspanya-Bask Bölgesi/San Sebastian

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu, Bask bölgesinin en önemli gastronomi bölgesi olan San Sebastian'da. Sicimoğlu, bölgenin önemli bir atıştırmalığı olan "Pintxos"

42. Bölüm - İspanya-Bask Bölgesi/Bilbao

İspanyanın Bask bölgesinde Bilbao'da, Michelin yıldızlı şef Josean Alija ile müthiş lezzetleri tadacağız. Gerçek bir gastronomi cenneti…

41. Bölüm - Fransa-Nice

Ayhan Sicimoğlu Nice’in önemli şeflerinden David Faure ile moleküler mutfağın değişik örneklerine şahit oluyor.

40. Bölüm - Fransa-Nice

Bu kez, İtalyan ve Fransız yemekleri, Japon bir şefin yorumuyla ekranlara geliyor.

39. Bölüm - İtalya-Toskana/Lucca Kasabası

Ayhan Sicimoğlu, plastik sanatlar ve yemek sanatının iç içe geçtiği restoran müzede şef Cristiano Tomei ile beraber değişik tatlar deniyor.

38. Bölüm - İtalya-Floransa

Gastronomi Maceraları'nın bu bölümünde Ayhan Sicimoğlu, Rönasans'ın doğduğu, İtalya'nın açık hava müzesi olarak bilinen şehri Floransa'da...

37. Bölüm - Yunanistan-Atina

İskoprit buğulama ve Türk mutfağının da içinden olan ıspanaklı börek gibi lezzetleri deniyor.

36. Bölüm - Yunanistan-Atina

Ayhan Sicimoğlu, bu bölümde Atina'da "Gastronomi Maceraları"na kaldığı yerden devam ediyor ve "Tayland usulü karidesli midye" gibi değişik tatlar tadıyor.

35. Bölüm - Yunanistan-Atina

Bu bölümde Ayhan Sicimoğlu, Yunanistan’ın başkenti Atina’da el yapımı makarna ve tarhanalı levrek gibi eşsiz tatlarla izleyicilerinin karşısına çıkıyor.

58

İçeriği listele

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.