Yunanistan-Astipalia Adası

Yunanistan-Astipalia Adası

Gastronomi Maceraları

Uyarı
GİRİŞ YAP ÜYE OL
54. Bölüm - Biot Kasabası Detay

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde, yemek ve sanat Fransa’nın güneyindeki Biot Kasabası’nda bir araya geliyor.

53. Bölüm - Cannes-Fransa Detay

Onlarca çeşit peynir, ekmek ve daha bir çok lezzet bu fuarda.

52. Bölüm - Yunanistan-Astipalia Adası Detay

Sicimoğlu, bu küçük ve şirin Yunan adasında, kendisini ağırlayan restoran sahiplerine, kökeni Osmanlı mutfağına kadar dayanan kabak tatlısını öğretiyor.

51. Bölüm - Yunanistan-Symi Adası Detay

Bu macerada Ayhan Sicimoğlu'na, milli yelkencimiz Edhem Dirvana eşlik ediyor. Taze ıstakozdan yapılan enfes makarna ve daha fazlası bu bölümde...

50. Bölüm - İtalya-Amatrice Detay

Bu yemeği yiyenler o bölgedeki depremzedelere de bağış yapmış oluyor.

49. Bölüm - İtalya Detay

Ayhan Sicimoğlu, bu bölümde İtalya’da Brezilyalı bir şefin vejetaryen yemeklerini tadıyor.

48. Bölüm - Yunanistan-Patmos Adası Detay

Sicimoğlu, buradaki şirin bir lokantada bölgenin eşsiz lezzeti olan "kadayifi ıspanaki"nin tadına bakıyor.

47. Bölüm - Fransa- Provence Bölgesi Detay

Michelin yıldızlı bir lokantada, bahçeden topladığımız taptaze bitkilerle yapılan nefis bir salata ve şekerleme (nugat) müzesi ve fabrikası ekranlara geliyor.

46. Bölüm - Kanada-Montreal Detay

Şehrin meşhur sebze ve çiçek pazarı Jean Talon pazarının yanı sıra, eşsiz lezzetler de ekranlara geliyor.

45. Bölüm - Gürcistan-Batum Detay

Batum pazarından alışveriş yapan Sicimoğlu, yörenin değişik tatlarını ekranlara getiriyor.

44. Bölüm - İspanya-Bask Bölgesi Detay

Sicimoğlu, bu bölümde 1850 yılından beri aynı aileye ait et ve balık üzerine usta bir kır lokantasına misafir oluyor. Sempatik bir şef, şirin bir ortam ve mükemmel bir lezzet…

43. Bölüm - İspanya-Bask Bölgesi/San Sebastian Detay

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu, Bask bölgesinin en önemli gastronomi bölgesi olan San Sebastian'da. Sicimoğlu, bölgenin önemli bir atıştırmalığı olan "Pintxos"

42. Bölüm - İspanya-Bask Bölgesi/Bilbao Detay

İspanyanın Bask bölgesinde Bilbao'da, Michelin yıldızlı şef Josean Alija ile müthiş lezzetleri tadacağız. Gerçek bir gastronomi cenneti…

41. Bölüm - Fransa-Nice Detay

Ayhan Sicimoğlu Nice’in önemli şeflerinden David Faure ile moleküler mutfağın değişik örneklerine şahit oluyor.

40. Bölüm - Fransa-Nice Detay

Bu kez, İtalyan ve Fransız yemekleri, Japon bir şefin yorumuyla ekranlara geliyor.

39. Bölüm - İtalya-Toskana/Lucca Kasabası Detay

Ayhan Sicimoğlu, plastik sanatlar ve yemek sanatının iç içe geçtiği restoran müzede şef Cristiano Tomei ile beraber değişik tatlar deniyor.

38. Bölüm - İtalya-Floransa Detay

Gastronomi Maceraları'nın bu bölümünde Ayhan Sicimoğlu, Rönasans'ın doğduğu, İtalya'nın açık hava müzesi olarak bilinen şehri Floransa'da...

37. Bölüm - Yunanistan-Atina Detay

İskoprit buğulama ve Türk mutfağının da içinden olan ıspanaklı börek gibi lezzetleri deniyor.

36. Bölüm - Yunanistan-Atina Detay

Ayhan Sicimoğlu, bu bölümde Atina'da "Gastronomi Maceraları"na kaldığı yerden devam ediyor ve "Tayland usulü karidesli midye" gibi değişik tatlar tadıyor.

35. Bölüm - Yunanistan-Atina Detay

Bu bölümde Ayhan Sicimoğlu, Yunanistan’ın başkenti Atina’da el yapımı makarna ve tarhanalı levrek gibi eşsiz tatlarla izleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Benzer içerikler

Sayfa Başına Dön

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.