Gastronomi Maceraları - 4.Sezon

Gastronomi Maceraları - 4.Sezon

Gastronomi Maceraları

Uyarı
GİRİŞ YAP ÜYE OL
74. Bölüm - Londra Detay

Londra’da Borough markette İspanyol şef Samuel ile alışveriş yapıp çok şık bir restoranda Jazgir’de bir Hint yemeği pişiriyoruz: fener balığı tava.

73. Bölüm - Madrid Detay

Madrid’de barış pazarında iki önemli şef Colin ve Amalio ile buluşup alışveriş yapıyoruz ve nefis bir levrek pişiriyoruz.

72. Bölüm - Waxholm Adası Detay

Stockholm’de nehir gemisiyle güzel bir gezintiye çıkıp Waxholm Adası’na geliyoruz. Burada şirin bir köy evinde linda ile tarçınlı çörek pişiriyoruz.

71. Bölüm - Stockholm Detay

Burası opera binasının altında bir kraliyet lokantası ve bütün kraliyet ailesi buradan yiyor. Biz de İtalyan şefin sunumuyla İsveç somon ve havyarının tadımını yapıyoruz.

70. Bölüm - Patmos Adası 2 Detay

Grikos körfezinde Plefsis lokantasında Şef Hristos ile nefis deniz mahsülleri köftesi yapıyoruz.

69. Bölüm - Patmos Detay

Şef Christina ile mürekkep balıklı ve minik karidesli risotto pişiriyoruz. Yanında hepimizin bildiği ancak oldukça değişik bir sunumda greek salade...

68. Bölüm - Pasitano Sahilleri Detay

Sadece deniz yoluyla gelinen bu adada da Adolfo lokantasında şef Daniele ile kırmızı karidesli yeşil biberli spagetti pişiriyoruz.

67. Bölüm - İtalya (Amalfi) Detay

Ayhan Sicimoğlu ile Nerano plajında, Maria Grazia lokantasında, 1950’den beri bu lokantada nesilden nesile pişmekte olan spagetti a la nerano pişiriyoruz.

66. Bölüm - İtalya (Sorrento) Detay

Sicimoğlu ile bir plaj lokantası olan Il Pirata lokantasında şef Gerarto ile kılıçbalığı milföyü pişirip, nefis bir manzaraya karşı tadım yapıyoruz...

65. Bölüm - Amargos Detay

Ayhan Sicimoğlu bu bölümde, Yunanistan'ın Amorgos adasında! Captain Dimos Lokantası'nda şef Vangelis klasik Yunan yemeklerini kendi tarzında pişiriyor.

64. Bölüm - Chios Detay

Sicimoğlu ve şef Yorgo, bu bölümde deniz kenarında lezzetli deniz ürünleriyle arpa şehriye hazırlıyor. Nefis bir yemeğin ardından heyecanlı bir maceraya atılıyorlar.

63. Bölüm - Ürdün Detay

Bait Ali Camp'ta Sicimoğlu ve Milad Usta zarb kebabı yani bizdeki adıyla kuyu kebabı yapıyor. Ürdün'ün bu lezzetli bedevi yemeğini yiyen Ayhan Sicimoğlu, çölde eşsiz güzellikteki gün batımını da ekranlara getiriyor.

62. Bölüm - Peru Lima 2 Detay

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları'nda Peru'nun başkenti Lima'da, dünyanın en iyi 10 fusion lokantalarından biri olan Maido'da şef Cesar'ın mutfağına giriyoruz.

61. Bölüm - Peru Lima Detay

Peru'nun başkenti Lima'da, Ayhan Sicimoğlu ve yakın dostu Ugo, beraber çin, Japon ve Peru esintileri taşıyan "Lomo Saltado" yapıyorlar. Bu lezzet şöleninde, tatlı olarak ise, inkalardan kalma bir meyve olan lukumu ile yapılan bir tatlı var... Müzik ile yemeğin içiçe olduğu bu ziyafeti kaçırmayın!

60. Bölüm - Sagniminiano Detay

Safran cenneti olan bu kasabada, safranlı sebzeli risotto bir başka...Ayhan Sicimoğlu ve avcı şefimiz Piero, dana etli papardelle pişiriyorlar.Bu lezzetli macerayı kaçırmayın!

59. Bölüm - Floransa Detay

Sicimoğlu, önce 3 tane şefle ribolita çorbasını tadıyor. Ardından, şeflerimizden biri ile mutfağa girerek, ribolita çorbasının modernize edilmiş şeklini beraber yapıyorlar.Kara lahana dondurması da bu bölümün sürprizi...

58. Bölüm - Kıbrıs Şerif aba Detay

Taş fırında pişirilen nefis ekmekler, börekler ekrana geliyor. Bu eşsiz lezzet şöleni için ekran başına!

57. Bölüm - Atina Deniz Meze Detay

İstanbul'da Yeniköy'de uzun yıllar yaşamış Tasos ve Angelika ile Atina’nın en güzel İstanbul mezeleri yapan lokantasında, nefis bir kalamar dolması yapıyoruz.

56. Bölüm - Atina Zampano Detay

Tabiki öncesinde alışveriş...

55. Bölüm - Kolombiya Detay

Hem aşçı hem dünyaca ünlü büyük keman ustası Alfredo De La Fe ile beraber yemek pişirirken, müzik dolu eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor.

Benzer içerikler

Sayfa Başına Dön

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.