Gastronomi Maceraları - 4.Sezon

Sonraki Bölüm

Gastronomi Maceraları
Gastronomi Maceraları - 4.Sezon

Gastronomi Maceraları - 4.Sezon

Gastronomi Maceraları

Uyarı
GİRİŞ YAP 30 GÜN ÜCRETSİZ İZLE
74. Bölüm - Londra

Londra’da Borough markette İspanyol şef Samuel ile alışveriş yapıp çok şık bir restoranda Jazgir’de bir Hint yemeği pişiriyoruz: fener balığı tava.

73. Bölüm - Madrid

Madrid’de barış pazarında iki önemli şef Colin ve Amalio ile buluşup alışveriş yapıyoruz ve nefis bir levrek pişiriyoruz.

72. Bölüm - Waxholm Adası

Stockholm’de nehir gemisiyle güzel bir gezintiye çıkıp Waxholm Adası’na geliyoruz. Burada şirin bir köy evinde linda ile tarçınlı çörek pişiriyoruz.

71. Bölüm - Stockholm

Şahane bir yerde Stockholm’de opera Kallaren’deyiz. Devamını oku Burası opera binasının altında bir kraliyet lokantası ve bütün kraliyet ailesi buradan yiyor. Biz de İtalyan şefin sunumuyla İsveç somon ve havyarının tadımını yapıyoruz.

70. Bölüm - Patmos Adası 2

Bu hafta maceramız Patmos’da . Devamını oku Grikos körfezinde Plefsis lokantasında Şef Hristos ile nefis deniz mahsülleri köftesi yapıyoruz.

69. Bölüm - Patmos

Patmos adasının en güzel lokantasındayız. Devamını oku Şef Christina ile mürekkep balıklı ve minik karidesli risotto pişiriyoruz. Yanında hepimizin bildiği ancak oldukça değişik bir sunumda greek salade...

68. Bölüm - Pasitano Sahilleri

Gastronomi Maceraları'nın bu bölümünde Ayhan Sicimoğlu'nun rotası bu kez, İtalya'da Pasitano sahilleri... Devamını oku Sadece deniz yoluyla gelinen bu adada da Adolfo lokantasında şef Daniele ile kırmızı karidesli yeşil biberli spagetti pişiriyoruz.

67. Bölüm - İtalya (Amalfi)

Gastronomi Maceraları'nın bu bölümünde Ayhan Sicimoğlu'nun rotası bu kez, İtalya'da Amalfi sahilleri... Devamını oku Ayhan Sicimoğlu ile Nerano plajında, Maria Grazia lokantasında, 1950’den beri bu lokantada nesilden nesile pişmekte olan spagetti a la nerano pişiriyoruz.

66. Bölüm - İtalya (Sorrento)

Bu bölümde Ayhan Sicimoğlu'nun rotası bu kez, La Costa Amalfitana Napoli'de Amalfi sahilleri! Devamını oku Sicimoğlu ile bir plaj lokantası olan Il Pirata lokantasında şef Gerarto ile kılıçbalığı milföyü pişirip, nefis bir manzaraya karşı tadım yapıyoruz...

65. Bölüm - Amargos

Ayhan Sicimoğlu bu bölümde, Yunanistan'ın Amorgos adasında! Captain Dimos Lokantası'nda şef Vangelis klasik Yunan yemeklerini kendi tarzında pişiriyor.

64. Bölüm - Chios

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları'nda benzersiz bir serüvene hazır olun! Ayhan Sicimoğlu bu bölümde Yunanistan'ın Sakız Adası'nın Emborios Koyu'nda. Devamını oku Sicimoğlu ve şef Yorgo, bu bölümde deniz kenarında lezzetli deniz ürünleriyle arpa şehriye hazırlıyor. Nefis bir yemeğin ardından heyecanlı bir maceraya atılıyorlar.

63. Bölüm - Ürdün

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu'nun rotası bu kez Ürdün! Devamını oku Bait Ali Camp'ta Sicimoğlu ve Milad Usta zarb kebabı yani bizdeki adıyla kuyu kebabı yapıyor. Ürdün'ün bu lezzetli bedevi yemeğini yiyen Ayhan Sicimoğlu, çölde eşsiz güzellikteki gün batımını da ekranlara getiriyor.

62. Bölüm - Peru Lima 2

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları'nda Peru'nun başkenti Lima'da, dünyanın en iyi 10 fusion lokantalarından biri olan Maido'da şef Cesar'ın mutfağına giriyoruz.

61. Bölüm - Peru Lima

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu'nun bölümdeki rotası, Güney Amerika Ülkesi Peru! Devamını oku Peru'nun başkenti Lima'da, Ayhan Sicimoğlu ve yakın dostu Ugo, beraber çin, Japon ve Peru esintileri taşıyan "Lomo Saltado" yapıyorlar. Bu lezzet şöleninde, tatlı olarak ise, inkalardan kalma bir meyve olan lukumu ile yapılan bir tatlı var... Müzik ile yemeğin içiçe olduğu bu ziyafeti kaçırmayın!

60. Bölüm - Sagniminiano

Gastronomi Maceraları'nın bu bölümünde Ayhan Sicimoğlu'nun rotası bu kez Toskana’da San Gimignano kasabası! Devamını oku Safran cenneti olan bu kasabada, safranlı sebzeli risotto bir başka...Ayhan Sicimoğlu ve avcı şefimiz Piero, dana etli papardelle pişiriyorlar.Bu lezzetli macerayı kaçırmayın!

59. Bölüm - Floransa

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nda Rönesansın doğduğu şehir Floransa’da sürprizlerle dolu lezzetli bir serüvene hazır mısınız? Devamını oku Sicimoğlu, önce 3 tane şefle ribolita çorbasını tadıyor. Ardından, şeflerimizden biri ile mutfağa girerek, ribolita çorbasının modernize edilmiş şeklini beraber yapıyorlar.Kara lahana dondurması da bu bölümün sürprizi...

58. Bölüm - Kıbrıs Şerif aba

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde yavru vatan Kıbrıs'tayız. Devamını oku Taş fırında pişirilen nefis ekmekler, börekler ekrana geliyor. Bu eşsiz lezzet şöleni için ekran başına!

57. Bölüm - Atina Deniz Meze

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu'nun Atina macerası devam ediyor. Devamını oku İstanbul'da Yeniköy'de uzun yıllar yaşamış Tasos ve Angelika ile Atina’nın en güzel İstanbul mezeleri yapan lokantasında, nefis bir kalamar dolması yapıyoruz.

56. Bölüm - Atina Zampano

Ayhan Sicimoğlu ile Atina’nın en modern en funky restoranlarından birinde Zampano’da bizim damak zevkimize uygun bir yemek yapacağız: modern köftedaki. Devamını oku Tabiki öncesinde alışveriş...

55. Bölüm - Kolombiya

Gastronomi maceralarının bu bölümünde müzik ve yemek iç içe... Ayhan Sicimoğlu,Bogota Kolombiya’da iki açıdan büyük bir şefle beraber izleyicilerin karşına çıkıyor. Devamını oku Hem aşçı hem dünyaca ünlü büyük keman ustası Alfredo De La Fe ile beraber yemek pişirirken, müzik dolu eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor.

66

İçeriği listele

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.