Gastronomi Maceraları - 5.Sezon
Gastronomi Maceraları
Gastronomi Maceraları - 5.Sezon

Gastronomi Maceraları - 5.Sezon

Uyarı
Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...
Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...Detayı gizle

Bu içeriği izlemeye yetkiniz bulunmamaktadır. Paket seçeneklerini görmek için tıklayınız.
GİRİŞ YAP 30 GÜN ÜCRETSİZ İZLE

94. Bölüm - Gubbio

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi Maceramız Gubbio’da devam ediyor. Devamını oku Abbazia Di Vallingegno, Ristorante Nco’da Chef Letizzia ile trüf mantarlı cappelletti yapıyoruz. Keyifli seyirler.

93. Bölüm - Gubbio

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi Maceraları bu hafta Gubbio’da. Devamını oku Programımıza Museo Civico Palazzo Dei Consoli’yi gezerek başlıyor, ardından Şef Francesca ile Ristorante Dei Consoli’de trüf mantarlı omlet pişiriyoruz. Keyifli seyirler.

92. Bölüm - Bolonya

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceramız Bolonya’da devam ediyor. Devamını oku Bolonya’nın meşhur şeflerinden Mario Ferrara ile Bolonya sokaklarını ve pazarını geziyor,alışverişimiz bittikten sonra Trattoria Scaccomatto’da midyeli rascatelli pişiriyor ve şefin spesiyallerini tadıyoruz.

91. Bölüm - Bolonya

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi maceraları bu bölümde Bolonya’da. Devamını oku Telsiz telgrafın mucidi Guglielmo Marconi’nin evi Villa Griffone Marconi müzesini geziyoruz. Ardından Ristorante Marconi’de Chef Aurora ile leziz bir capalleti yapıyoruz.

90. Bölüm - Bolonya

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi Maceraları bu bölümde Bolonya’da. Devamını oku Cantina Bentivoglio’da Tortello yapımını öğreniyoruz. Maceramız müthiş bir Jazz konseri ile son buluyor.

89. Bölüm - Bolonya

Ayhan Sicimoğlu, Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde Bolonya’nın en iyi tagliatellesini yapan restaurant Trattoria Anna Maria’da. Devamını oku Tortellone ve tagliatelle yapımını öğreniyor ardından bu muhteşem lezzetleri tadıyoruz. Programımız Bolonya’nın meşhur keman ustası Bruno Stefanini’nin küçük sempatik dükkanında hoş bir sohbetle son buluyor. Keyifli seyirler.

88. Bölüm - Maldivler

Ayhan Sicimoğlu,Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde Hint Okyanusu’nda,Maldivler’in yerlileri ile balık avına çıkıyor. Devamını oku Akşama ise dostlarla Maldivler’in muhteşem manzarası eşliğinde leziz balık ziyafeti var. Keyifli seyirler.

87. Bölüm - Petroia

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nda bu hafta Petroia’dayız. Devamını oku Castello Di Petroia’da şef Walter Passeri ile Petroia bölgesine ait bir makarna olan dana biftekli strangozzi yapıyoruz. Ardından bahçesinde yemek yediğimiz bu muhteşem kaleyi sahibi Carlo ile geziyoruz.

86. Bölüm - Umbria/Gubbio

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nda bu hafta Umbria’nın en güzel kasabalarından biri olan Gubbio’dayız. Devamını oku Eski bir manastır olan Park Hotel Ai Cappuccini’yi geziyor, ardından şef Alberto ile gubbio usulü pazılı tavuk yapıyoruz.

85. Bölüm - İtalya/Perugia

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nda bu hafta Perugia’dayız. Devamını oku La Rosetta’da siyah trüf mantarlı tagliatelle yapıyoruz.Yemek sonrası ise Perugia’nın sempatik halkı ile,muhteşem sokak müzisyenlerin keyifli konserine tanıklık ediyoruz.

83. Bölüm - Çin- Şanghay

Ayhan Sicimoğlu, yemek cenneti Uzakdoğu Çin- Şanghay ‘de usta bir Türk şefinin Uzakdoğu ürünlerini kullanarak hazırladığı lezzetli yemeklerini keşfediyor.

82. Bölüm - Şanghay

Ayhan Sicimoğlu bu bölümde gökdelenler kenti olarak da adlandırılan Şanghay’da bir aile evinde tatlı su karidesinin tadına bakıyor.

81. Bölüm - Tokyo

Doğu’nun başkenti Tokyo’da usta şeften sushi yapmanın inceliklerini öğreniyoruz.

80. Bölüm - Nice

Fransa’nın güneyinde Nice’in lezzetli sokak yemeklerini ve beş kuşak yemek yapan bir aile restoranını keşfediyoruz.

79. Bölüm - Nice

Fransa’nın güneyinde Nice’de şahane bir pazardayız. Devamını oku Sebze meyveden tutun da antika yemek takımlarına kadar bulunan bu pazarı Rosa ile gezip sonrasında onun atölyesinde ançuez ezmesinden nefis bir yemek yapıyoruz.

78. Bölüm - Atina

Atina’da Karamanlidika lokantasında Şef Yorgo ile mis gibi dana etinden kavurma pişiriyoruz.

77. Bölüm - Katanya

Çok keyifli ve harika bir program izlemeye hazır mısınız ? O zaman hep beraber Sicilya’da Katanya’ya gidelim ve şef Sandra ile kılıç balıklı makarna pişirelim.

76. Bölüm - Torino

Torino’da Kuzey İtalya’nın en büyük tarihi pazarında Şef Marco ile alışveriş yapıp Michelin yıldızlı lokantada kırmızı karidesli risotto pişiriyoruz.

75. Bölüm - Vietnam

Vietnam’da Halong Körfezi’nde teknede şefimizle beraber dana kavurma pişiriyoruz.

77

İçeriği listele

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.