Gastronomi Maceraları - 7. Sezon
Gastronomi Maceraları
Gastronomi Maceraları - 7. Sezon

Gastronomi Maceraları - 7. Sezon

Gastronomi Maceraları

Uyarı
Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...
Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...Detayı gizle

Bu içeriği izlemeye yetkiniz bulunmamaktadır. Paket seçeneklerini görmek için tıklayınız.
GİRİŞ YAP 30 GÜN ÜCRETSİZ İZLE
140. Bölüm - İstanbul Boğazı

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi Maceraları'nın bu bölümünde İstanbul boğazındayız.

139. Bölüm - Eminönü

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi Maceraları'nın bu bölümünde Eminönü'ndeyiz. Devamını oku Şef Ömür Akkor ile buluşup alışverişimizi yapıyor ardından restauranta geçip enfes domates soslu sardalya pişiriyoruz.

138. Bölüm - İzmir

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde İzmir’deyiz. Devamını oku Programımızı efsane sanatçımız Dario Moreno’yu anarak açıyoruz.Asansör kulesine gidiyor,kulenin tarihini öğreniyor ardından Asansör Restaurant’ta Erdinç şef ile kuzu etli şevketi bostan yapıyoruz.

137. Bölüm - İzmir

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde İzmir’deyiz. Devamını oku Dostumuz Ahmet Güzelyağdöken ile Güzelbahçe balıkçı barınağında buluşup alışverişimizi yaptıktan sonra Balmumu Lokantasında Ahmet Bey’den nefis bir kefal pilaki tarifi öğreniyor ardından tadıma geçiyoruz.

136. Bölüm - İstanbul

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde İstanbul’dayız. Devamını oku Ayhan Sicimoğlu ilk önce Feriköy antika pazarını geziyor, antika pazarındaki alışverişinden sonra nefis waffle schnitzelin tadına bakıyor.

135. Bölüm - İstanbul

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümde İstanbul’dayız. Devamını oku Şef Murat Deniz Temel ile Dikilitaş pazarında buluşuyor,alışverişimizi yapıp kısa bir tatlı molası ardından Alaf Kuruçeşme’ye geçiyoruz.Şef Deniz’den yörük yemeği olan batırık tarifini öğreniyor ve tadıyoruz.

134. Bölüm - İstanbul

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde İstanbul’dayız. Devamını oku Ressam Hatice Aras’ın Tophane’de bulunan resim galerisini geziyor ardından Maslak Abi’s e geçiyoruz. Şef İpek Demirci ile mercimek güveç yapıyor ve restaurantın diğer lezzetlerini tadıyoruz.

54

İçeriği listele

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.