Seferihisar
Gastronomi Maceraları
Seferihisar

Seferihisar

Gastronomi Maceraları 7. Sezon 146. Bölüm

Uyarı
Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...
Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...Detayı gizle

Bu içeriği izlemeye yetkiniz bulunmamaktadır. Paket seçeneklerini görmek için tıklayınız.
GİRİŞ YAP 30 GÜN ÜCRETSİZ İZLE

148. Bölüm - Tire

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde Tire’deyiz. Devamını oku İzmir Gourmet Guide’dan dostlarımız ile buluşuyor, Tire’nin huzur dolu Kaplan Köyü’ndeki şık restauranta geçip, şef Serkan Çakır ile balcan balığı pişiriyoruz.

147. Bölüm - Bozcaada

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde Bozcaada’dayız. Devamını oku Tatlı yiyip tatlı konuşalım diyor ve maceramıza Ada’nın butik çikolatacısında çikolata yapımı ve tadımı bile başlıyoruz. Ardından denizden taze çıkmış balığımızı alıyor ve bölgenin denize sıfır, kale manzaralı sempatik restaurantında, Erhan Sinör ve İlke Diler ile adabeyi buğulama pişiriyoruz.

146. Bölüm - Seferihisar

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde Seferihisar’dayız. Devamını oku Balık mezatında başlayan maceramız Urla’nın meşhur restaurantlarından birinde devam ediyor. Şef Osman Sezener ile odun ateşinde fümelenmiş Ayhan Sicimoğlu kalamarı pişiriyoruz.

145. Bölüm - Bozcaada

Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde Bozcaada’dayız. Taze deniz kestanelerimizi topluyor, ardından Rum azize Aya Paraskevi adına yapılmış Ayazma Manastırı’na geçiyoruz. Devamını oku Sonra bölgenin tanınmış restaurantlarından La Madonna’da şef Çiğdem Sonkurt ile deniz kestaneli spagetti pişiriyoruz.

144. Bölüm - Bozcaada

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde Bozcaada’dayız. Dostlarla keyifli bir yemek partisi için Cem Cantaş’ın bağ evine gidiyoruz. Devamını oku Arkadaşımız Emre şef bizlere leziz mi leziz “pasta ai frutti di mare” pişiriyor.

143. Bölüm - Bozcaada

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde Bozcaada’dayız. Devamını oku Bozcaada’nın sempatik butik cafelerinden birine uğrayıp tatlımızı alıyor, ardından ünlü komediyen Ata Demirer’in Tirhandili Küheylan’ına geçiyoruz. Muhteşem bir sohbet eşliğinde levrek buğulama pişiriyoruz.

142. Bölüm - Bodrum

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde Bodrum’dayız. Bodrum’un ünlü sanat galerilerinden biri olan mekanı geziyor ardından mutfağa giriyoruz.

141. Bölüm - Bodrum Türkbükü

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde Bodrum Türkbükü’ndeyiz. Devamını oku Yelkenle yaptığımız turdan sonra Bodrum’un ünlü restaurantlarından birine geçiyor ve dülger balığı tabağı yapıyoruz.

140. Bölüm - İstanbul Boğazı

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi Maceraları'nın bu bölümünde İstanbul boğazındayız.

139. Bölüm - Eminönü

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi Maceraları'nın bu bölümünde Eminönü'ndeyiz. Devamını oku Şef Ömür Akkor ile buluşup alışverişimizi yapıyor ardından restauranta geçip enfes domates soslu sardalya pişiriyoruz.

138. Bölüm - İzmir

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde İzmir’deyiz. Devamını oku Programımızı efsane sanatçımız Dario Moreno’yu anarak açıyoruz.Asansör kulesine gidiyor,kulenin tarihini öğreniyor ardından Asansör Restaurant’ta Erdinç şef ile kuzu etli şevketi bostan yapıyoruz.

137. Bölüm - İzmir

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde İzmir’deyiz. Devamını oku Dostumuz Ahmet Güzelyağdöken ile Güzelbahçe balıkçı barınağında buluşup alışverişimizi yaptıktan sonra Balmumu Lokantasında Ahmet Bey’den nefis bir kefal pilaki tarifi öğreniyor ardından tadıma geçiyoruz.

136. Bölüm - İstanbul

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde İstanbul’dayız. Devamını oku Ayhan Sicimoğlu ilk önce Feriköy antika pazarını geziyor, antika pazarındaki alışverişinden sonra nefis waffle schnitzelin tadına bakıyor.

135. Bölüm - İstanbul

Ayhan Sicimoğlu ile Gastronomi Maceraları’nın bu bölümde İstanbul’dayız. Devamını oku Şef Murat Deniz Temel ile Dikilitaş pazarında buluşuyor,alışverişimizi yapıp kısa bir tatlı molası ardından Alaf Kuruçeşme’ye geçiyoruz.Şef Deniz’den yörük yemeği olan batırık tarifini öğreniyor ve tadıyoruz.

134. Bölüm - İstanbul

Ayhan Sicimoğlu İle Gastronomi Maceraları’nın bu bölümünde İstanbul’dayız. Devamını oku Ressam Hatice Aras’ın Tophane’de bulunan resim galerisini geziyor ardından Maslak Abi’s e geçiyoruz. Şef İpek Demirci ile mercimek güveç yapıyor ve restaurantın diğer lezzetlerini tadıyoruz.

56

İçeriği listele

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.