Tayland
Gastronomi Maceraları
Tayland

Tayland

Gastronomi Maceraları

Uyarı
GİRİŞ YAP 30 GÜN ÜCRETSİZ İZLE
34. Bölüm - İtalya-Roma

Ayhan Sicimoğlu, Gastronomi Maceraları'nda, lezzetin, tarihin ve sanatın iç içe geçtiği İtalya'nın başkenti Roma'da...

33. Bölüm - İtalya-Roma

Gastronomi Maceraları'nda Ayhan Sicimoğlu, bu kez tarihin iç içe buluştuğu Roma'da izleyicilerin karşısına çıkıyor. Devamını oku Şef Davide Cianelli ile bölgeye özgü eşsiz lezzetleri sunuyor.

32. Bölüm - Yunanistan-Psara Adası

Gastronomi Maceraları’nda, Ayhan Sicimoğlu,Sakız Adası’nın kuzeyinde yer alan Psara Adası’ndan evlerinize konuk oluyor...

31. Bölüm - Hırvatistan-Sibenik

Bu bölümde, Ayhan Sicimoğlu, Hırvatistan'ın Sıbenık kasabasından değişik lezzetlerle evlerinize konuk oluyor...

30. Bölüm - Hırvatistan-Zagreb

Bu bölümde, Ayhan Sicimoğlu, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'den değişik lezzetlerle evlerinize konuk oluyor...

29. Bölüm - Güney İtalya-Puglia

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...

28. Bölüm - İtalya-Bari

Ayhan Sicimoğlu, 500 yıllık zeytin ağaçlarının olduğu, İtalya'nın güneydoğusunda yer alan, bir liman kenti olan Bari'de izleyicilerin karşısına çıkıyor.

27. Bölüm - Rusya-St. Petersburg

Gastronomi Maceraları’nda Ayhan Sicimoğlu, Rusya'nın en büyük şehirlerinden biri olan St.Petersburg'ta...

26. Bölüm - Tayland

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...

25. Bölüm - Tayland

Ayhan Sicimoğlu, Gastronomi Maceraları'nda Tayland'da... Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız?

24. Bölüm - Fransa-Nice

Bu bölümde, Ayhan Sicimoğlu, Güney Fransa'da yer alan, Nice şehrinden, değişik lezzetlerle evlerinize konuk oluyor...

23. Bölüm - Fransa

Ayhan Sicimoğlu Fransa'nın en önemli pasta şeflerinden biri olan Christian Cottard'ın konuğu oluyor. Devamını oku Fransızların kahvaltı alışkanlıklarından konuşup limonlu tart yapıyorlar.

22. Bölüm - Karadağ-Kotor

Ayhan Sicimoğlu bu bölümde, eşsiz tatlarla Karadağ'ın kıyı şeridinde bulunan Kotor şehrinden evlerinize konuk oluyor...

21. Bölüm - Arjantin-Buenos Aires

Bu hafta, Ayhan Sicimoğlu bizi Arjantin’in Buenos Aires şehrinin sokaklarına götürüyor. Devamını oku Sıcak bir iklime sahip olan Arjantin’in, Tigre mahallesinde Churros gibi değişik tatları denerken, aynı zamanda şehrin ünlü lezzeti olan empanada ve provoleta peynirinden yapılan provoleta ızgarasının nasıl yapıldığını ekranlara yansıtıyor.

20. Bölüm - Arjantin

Ayhan Sicimoğlu bizi bu hafta Arjantin’in kuzey bölgesindeki yağmur ormanlarının başladığı yere götürüyor.

19. Bölüm - Yunanistan-Selanik

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız.Ayhan Sicimoğlu Selanik’in pazarından alışveriş yapıyor,kahvesini içiyor ve insanlarıyla tanışıyor.

18. Bölüm - İtalya-Roma

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...Ayhan Sicimoğlu bu bölümde Roma'da.

17. Bölüm - İtalya-Roma

Dünya gezgini Ayhan Sicimoğlu bu kez ünlü İtalyan fotoğrafçı arkadaşı Roberto Granada’nın evine konuk oluyor. Önce Roma’da keyifli bir alışveriş yapıyorlar…

16. Bölüm - İspanya-Huelva

Ayhan Sicimoğlu,İspanya'nın güney batısında yer alan Huelva'da.Deniz ürünleriyle meşhur bir kentte, karides ve cocinos ile yapılan nefis yemeklerin tariflerini öğrenecek.

15. Bölüm - İtalya-Sicilya/Sevilla Yemekleri

Ayhan Sicimoğlu bu hafta Sicilya’da ünlü şef Willy Moya’nın konuğu oluyor. İspanya’nın özel lezzetlerini keşfetmeye, nefis bir paella pişirmeye davetlisiniz.

14. Bölüm - Klimnos

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...

13. Bölüm - Fransa-Nice

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...

12. Bölüm - İtalya-Sicilya

Sicilya'daki lezzet turu bu bölümde devam ediyor. Birbirinden nefis salata tarifleri, en güzel deniz ürünü mezeleri ve yeni dostluklar sizi bekliyor.

11. Bölüm - Dozza ve Bologna

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız... Devamını oku Ayhan Sicimoğlu'nun maceraları Dozza ve Bologna'da devam ediyor.

10. Bölüm - İtalya-Sicilya

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız... Devamını oku Ayhan Sicimoğlu bu bölümde Sicilya'ya doğru yola çıkıyor. Önce Katanya'da balık pazarına gidiyor, daha sonra bir ortaçağ kasabası olan Ragusa'da, Ragusano peynirlerinin yıllanma atölyesini ziyaret ediyor.

74

İçeriği listele

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.