Hırvatistan-Zagreb

Hırvatistan-Zagreb

Gastronomi Maceraları

Uyarı
GİRİŞ YAP 30 GÜN ÜCRETSİZ İZLE
34. Bölüm - İtalya-Roma Detay

Ayhan Sicimoğlu, Gastronomi Maceraları'nda, lezzetin, tarihin ve sanatın iç içe geçtiği İtalya'nın başkenti Roma'da...

33. Bölüm - İtalya-Roma Detay

Şef Davide Cianelli ile bölgeye özgü eşsiz lezzetleri sunuyor.

32. Bölüm - Yunanistan-Psara Adası Detay

Gastronomi Maceraları’nda, Ayhan Sicimoğlu,Sakız Adası’nın kuzeyinde yer alan Psara Adası’ndan evlerinize konuk oluyor...

31. Bölüm - Hırvatistan-Sibenik Detay

Bu bölümde, Ayhan Sicimoğlu, Hırvatistan'ın Sıbenık kasabasından değişik lezzetlerle evlerinize konuk oluyor...

30. Bölüm - Hırvatistan-Zagreb Detay

Bu bölümde, Ayhan Sicimoğlu, Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'den değişik lezzetlerle evlerinize konuk oluyor...

29. Bölüm - Güney İtalya-Puglia Detay

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...

28. Bölüm - İtalya-Bari Detay

Ayhan Sicimoğlu, 500 yıllık zeytin ağaçlarının olduğu, İtalya'nın güneydoğusunda yer alan, bir liman kenti olan Bari'de izleyicilerin karşısına çıkıyor.

27. Bölüm - Rusya-St. Petersburg Detay

Gastronomi Maceraları’nda Ayhan Sicimoğlu, Rusya'nın en büyük şehirlerinden biri olan St.Petersburg'ta...

26. Bölüm - Tayland Detay

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...

25. Bölüm - Tayland Detay

Ayhan Sicimoğlu, Gastronomi Maceraları'nda Tayland'da... Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız?

24. Bölüm - Fransa-Nice Detay

Bu bölümde, Ayhan Sicimoğlu, Güney Fransa'da yer alan, Nice şehrinden, değişik lezzetlerle evlerinize konuk oluyor...

23. Bölüm - Fransa Detay

Fransızların kahvaltı alışkanlıklarından konuşup limonlu tart yapıyorlar.

22. Bölüm - Karadağ-Kotor Detay

Ayhan Sicimoğlu bu bölümde, eşsiz tatlarla Karadağ'ın kıyı şeridinde bulunan Kotor şehrinden evlerinize konuk oluyor...

21. Bölüm - Arjantin-Buenos Aires Detay

Sıcak bir iklime sahip olan Arjantin’in, Tigre mahallesinde Churros gibi değişik tatları denerken, aynı zamanda şehrin ünlü lezzeti olan empanada ve provoleta peynirinden yapılan provoleta ızgarasının nasıl yapıldığını ekranlara yansıtıyor.

20. Bölüm - Arjantin Detay

Ayhan Sicimoğlu bizi bu hafta Arjantin’in kuzey bölgesindeki yağmur ormanlarının başladığı yere götürüyor.

19. Bölüm - Yunanistan-Selanik Detay

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız.Ayhan Sicimoğlu Selanik’in pazarından alışveriş yapıyor,kahvesini içiyor ve insanlarıyla tanışıyor.

18. Bölüm - İtalya-Roma Detay

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...Ayhan Sicimoğlu bu bölümde Roma'da.

17. Bölüm - İtalya-Roma Detay

Dünya gezgini Ayhan Sicimoğlu bu kez ünlü İtalyan fotoğrafçı arkadaşı Roberto Granada’nın evine konuk oluyor. Önce Roma’da keyifli bir alışveriş yapıyorlar…

16. Bölüm - İspanya-Huelva Detay

Ayhan Sicimoğlu,İspanya'nın güney batısında yer alan Huelva'da.Deniz ürünleriyle meşhur bir kentte, karides ve cocinos ile yapılan nefis yemeklerin tariflerini öğrenecek.

15. Bölüm - İtalya-Sicilya/Sevilla Yemekleri Detay

Ayhan Sicimoğlu bu hafta Sicilya’da ünlü şef Willy Moya’nın konuğu oluyor. İspanya’nın özel lezzetlerini keşfetmeye, nefis bir paella pişirmeye davetlisiniz.

14. Bölüm - Klimnos Detay

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...

13. Bölüm - Fransa-Nice Detay

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...

12. Bölüm - İtalya-Sicilya Detay

Sicilya'daki lezzet turu bu bölümde devam ediyor. Birbirinden nefis salata tarifleri, en güzel deniz ürünü mezeleri ve yeni dostluklar sizi bekliyor.

11. Bölüm - Dozza ve Bologna Detay

Ayhan Sicimoğlu'nun maceraları Dozza ve Bologna'da devam ediyor.

10. Bölüm - İtalya-Sicilya Detay

Dünya mutfaklarının ritmini Ayhan Sicimoğlu'yla tutmaya hazır mısınız...

Benzer içerikler

Sayfa Başına Dön

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.