Görevimiz Yemek - 2.Sezon

Sonraki Bölüm

Görevimiz Yemek
Görevimiz Yemek - 2.Sezon

Görevimiz Yemek - 2.Sezon

Görevimiz Yemek

Uyarı
GİRİŞ YAP 30 GÜN ÜCRETSİZ İZLE
137. Bölüm - İstanbul

Görevimiz Yemek’te bu bölümde İstanbul’dayız ve gurmelerimizin hedefinde de dünya mutfakları var! Devamını oku Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal’ın, İstanbul’da bulunan çeşitli ülkelerin lezzetli mutfaklarını araştırmaya koyuldukları bu lezzet gezisinde; arada Cafe Endülüs, Musafır Indian Restaurant, Rustyfork ve Sushi Manga damak çatlatan adresler arasında yer alıyor.

136. Bölüm - Maltepe

Görevimiz Yemek bu hafta Maltepe’yi mesken tutuyor. Devamını oku Lezzet peşinde koşan gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, Maltepe’de; Tarihi Beşçeşmeler Simit Fırını, Musa Bey Görele Pidecisi, Nedim Usta Cağ Kebabı, Tatar Turşucu Engin Usta ve Parga Balık’a gidip yedikleri yemeklerle keyiflerine keyif katıyorlar.

135. Bölüm - Sirkeci – Hocapaşa

Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu bölümde İstanbul’un lezzetli semtlerinden olan Sirkeci – Hocapaşa’yı keşfe çıkıyor. Devamını oku Esnaf kültürünün zenginliğiyle pişen yemeklerin izini süren Yaşin ve Hünal, son dönemde parmakla gösterilen gastronomi merkezlerinden olan Sirkeci’de; Şehzade Cağ Kebap, Kasap Osman 1964, Güvenç Konyalı, Can Oba Restaurant ve Lokanta 1741’i ziyaret ediyorlar.

134. Bölüm - Konya

Görevimiz Yemek’te bu bölümde Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal hem gönüllerin hem de nefis lezzetlerin şehri Konya’dalar. Devamını oku Şehri adım adım gezen iki gurme burada; Tarihi Konya Mutfağı, Ehil Fırın Kebap, Zade Yağları, Bayram Pastanesi ve Ferah Etli Ekmek’e gidiyorlar.

133. Bölüm - Bağdat Caddesi

Görevimiz Yemek’te bu bölümde gurmelerimiz yeniden Bağdat Caddesi’ndeki lezzet noktalarını arşınlıyorlar. Devamını oku İştah açıcı yemeklerin peşine düşen Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, Bağdat Caddesi’ndeki yemek gezisinde; Suppla Kemik Suyu Bar, Rumeli Kotok Köftecisi 1963, Olivia’s Pizzeria, Cadde Nazende ve Bebe İçli Köfte’ye gidip damaklarını çatlatıyorlar.

132. Bölüm - Kahramanmaraş

Görevimiz Yemek’te bu bölümde yine Kahramanmaraş’ın eşsiz mutfağını keşfediyoruz. Devamını oku Gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal burada; Başkonuş Yaylası, Akdeniz Mutfak Eşyaları, Narçiçeği Restoran, Saray Kasabı Kasap Paşa ve Kervan Pastaneleri’ne gidiyorlar.

131. Bölüm - Kahramanmaraş

Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu bölümde Kahramanmaraş Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerine yelken açıyorlar. Devamını oku Maraş’taki yeme - içme adreslerini karış karış gezen Yaşin ve Hünal burada; Alpedo Dondurma, Meşhur Maraş Paça, Arif Şekerleme, Alfi Çörek, Kocabaş Konağı ve Pekeren Salaş Kebap’a gidiyorlar ve iştah açıcı bir geziye imza atıyorlar.

130. Bölüm - Bomonti

Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu bölümde son yılların cazibe merkezlerinden olan Bomonti’yi gastronomik keşfe çıkıyorlar. Devamını oku Birbirinden ilginç ve lezzetli yemekler yapan mekanları gezen Yaşin ve Hünal’ın buradaki adresleri; Primitif Sokak Yemekleri, İsola Bomonti, Türk Fatih Tutak ve Glories Chocolate.

129. Bölüm - Kapadokya

Görevimiz Yemek’te bu bölüm Türkiye’nin en önemli turistik bölgelerinden biri olan Kapadokya’daki lezzet noktalarını keşfe çıkıyoruz. Devamını oku Gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal 2. kez ziyaret ettikleri Kapadokya’da; Millocal Restaurant Cappadocia, Ailem Restaurant, Tık Tık Yöresel Restaurant, Kurtuluş Pide Salonu ve Ürgüp Cappadocia Restaurant’a gidip en özel yemek gezilerinden birine imza atıyorlar.

128. Bölüm - Nişantaşı

Görevimiz Yemek’in bu bölümünde Nişantaşı’nın gastronomik zenginliğini keşfe çıkıyoruz. Devamını oku Gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal’ın en iyi, en lezzetli, en özel yemekleri yediği Nişantaşı gezisinin lezzet noktaları arasında; Petunya Pastaneleri, Tatbak, The Grungy, Frankie İstanbul ve Hiref Cafe yer alıyor.

127. Bölüm - Bağdat Caddesi

Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu bölümde Bağdat Caddesi ekseninde bir lezzet turu gerçekleştiriyorlar. Devamını oku Caddenin en özel ve en nefis yeme – içme adreslerinin izini heyecanla süren Yaşin ve Hünal burada; Voi Coffee Roastery, Kastamonu Pastırmacısı, Tusa & Co., Sour & Sweet Artisan Bakery ve Nello’s Italian Restaurant’a gidiyorlar.

126. Bölüm - Sakarya

Görevimiz Yemek’in iştahlı gurmeleri Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu bölümde Sakarya’dalar. Devamını oku Sakarya’nın lezzet üslerini keşfe çıkan Yaşin ve Hünal burada; Meşhur Köfteci Mustafa, Helvacı Ali Sakarya, Polatlar Sultanseki, Yegane Restoran ve Apetit Restoran’a gidiyorlar.

125. Bölüm - Göktürk

Görevimiz Yemek’in lezzet düşkünü gurmeleri bu bölümde İstanbul’un son yıllarda gelişen mahallesi Göktürk’teler. Devamını oku Yeme – içme mekanlarının büyük bir hızla arttığı bu mahallede, Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal; Jean Pierre Patisserie, Quyyu Hanımeli Balık, Muhit Burger, Delicious Göktürk, Nişantaşı Başköşe Göktürk ve Yasemin & Tuncel’e gidip damaklarını çatlatıyorlar.

124. Bölüm - Normandiya

Görevimiz Yemek bu bölümde yine Fransa’nın Normandiya bölgesindeki lezzet üslerini keşfetmeye devam ediyor. Devamını oku Gastronomi dünyasının en lezzetli mekanlarına sahip bu bölgede; Les Vapeurs, Le 5 Freres, Le Moulin Saint Georges Restaurant ve daha fazlasına gidiyoruz ve Fransız Mutfağı’nı daha yakından tanıyoruz.

123. Bölüm - Honfleur Komünü

Görevimiz yemek bu bölümde Fransa'nın Normandiya bölgesinde yer alan Honfleur Komünü'nde adımlarını lezzet için atacak. Devamını oku Honfleur'un mimari güzelliği ve yemeklerinin ağız sulandıran özelliği bir araya gelince tadından yenmeyen bu programda; Le Clos De Grace, Le Manoir Des Impressionnistes, L'absinthe Hotel ve Honfleur Pazarı'nı geziyoruz.

122. Bölüm - Paris

Görevimiz yemek bu bölüm Paris’te adım adım lezzetin izini sürecek. Devamını oku Gastronominin medar-ı iftiharı olan Paris’te; Le Grand Colbert, Les Deux Magots, L’entracte Cafe, Le Traiteur Marocain ve Brasserie Mollard lezzet üslerimiz oluyor. Olası bir Paris seyahatine gastronomik rehber niteliğinde bir gezi olan bu bölümü kaçırmayın.

121. Bölüm - Kıbrıs

Görevimiz yemek bu bölümde de Kıbrıs’ta lezzet gezisine çıkıyor ve nefis yemeklerle buluşmaya devam ediyor. Devamını oku Girne – Lefkoşa arasında mekik dokuyan gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal burada; Aroma Cafe Restaurant, Bellapais Gardens Hotel & Rest, Müze Dostları Restaurant, Koop Süt ve Elexus Hotel – Meyan Restaurant’ta iştah kabartan lezzetlerle damaklarını çatlatıyorlar.

120. Bölüm - Kıbrıs

Görevimiz Yemek bu bölümde yavru vatan Kıbrıs’ın nefis lezzetlerini keşfedip damakları çatlatıyor. Devamını oku Girne’de ağız sulandıran yemeklere şefkatle kucak açan Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal burada; Bittacı Fırını, Neşe Anibal Ev Yemekleri, Kemeraltı Aşevi Restaurant ve Elexus Hotel – Kaluga Restaurant’ı ziyaret ediyorlar.

119. Bölüm - Bafra

Görevimiz Yemek’in Karadeniz serüveni bu bölümde Bafra’da devam ediyor. Devamını oku Samsun’un bu lezzetli ilçesinde; meşhur menemenci Kel’in Yeri, Celal Usta Bafra Tandır, Niyazi Kesim Restaurant, Bafra Balkaymak Dondurma ve Bafra Kaymaklı Lokumevi’ne giden Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal sizi de bu nefis keşfe davet ediyor.

118. Bölüm - Gaziantep

Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal ile bu bölümde yeniden ülkemizin gastronomi merkezlerinden Gaziantep’teyiz. Devamını oku Yemeklerinin lezzetine doyum olmayan bir mutfağa sahip Antep’te gurmelerimiz; Ciğerci Mustafa, Katmerci Zekeriya Usta, Aşina Gaziantep Mutfağı, Cumba Künefe ve Altun Et Kebap’a gidip harikulade bir lezzet gezisi gerçekleştiriyorlar.

117. Bölüm - Samsun

Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, lezzet gezileri kapsamında Samsun’a ayak basıyor. Devamını oku Tarihimizde çok özel bir yeri olan güzel Karadeniz şehri Samsun’un nefis yemeklerini yemek için gurmelerimiz bu bölümde; Çarşamba Şehir Lokantası, Lezzet Döner 1925, İkizler Tandır, Efor Pide Salonu ve Müdavim Restaurant’a gidiyor.

116. Bölüm - Tire

Gurmelerimiz Ege’nin bilinmeyen gastronomi merkezlerini keşfe devam ediyor. Devamını oku Bu hafta İzmir’in güzel ilçesi Tire’de lezzet turu gerçekleştiren Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal; Kaplan Dağ Restoran, Gastrotire, Osman Efendi Dondurma Tatlı Evi, Meşhur Kuyu Kebapçı Ali Usta, Hacıoğlu Tire Köfte 1936’ya gidip binbir çeşit yemekle damaklarını çatlatıyorlar.

115. Bölüm - Ödemiş

Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu hafta Ödemiş’in bereketli topraklarından sesleniyorlar bize. Devamını oku Geniş yemek kültürüyle gezilesi yerlerden olan Ödemiş’te gurmelerimiz; Onur Pide, Hurşit Kebap, Dede Lokantası, Tuğrul ve Burak Büfe Kadir’in Yeri, Meşhur Ödemiş Lokmacısı Lokmacıoğlu ve Güven Helva’ya gidip en güzel yemek gezilerinden birini gerçekleştiriyorlar.

114. Bölüm - Görevimiz Yemek

Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal ile bu hafta Gaziantep’in zengin mutfağını keşfe çıkıyoruz. Devamını oku Unesco Yaratıcı Şehirler Ağı’na gastronomi alanında katılan Antep Mutfağı’nın yemekleriyle damak çatlatan gurmelerimizin şehirdeki lezzet noktaları arasında Küşlemeci Mehmet Usta, Baklavacı Zeki İnal, Dukat Beyran, Muhsinzade Türk Şiş Kebap ve uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali yer alıyor.

113. Bölüm - Kazdağları

Görevimiz Yemek’te bu hafta Kazdağları’ndan deniz kıyısına doğru bir lezzet rüzgarı esecek. Devamını oku Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal Kazdağları, Çanakkale, Balıkesir semalarında keşfe çıkacaklar ve Güre Yakamoz Restaurant, Zeytinbağı Otel, Han Cafe, Zeus Dondurma ve Ida Blue’da nefis yemeklerin olduğu sofralarda damaklarını çatlatacaklar.

112. Bölüm - Kazdağları ve Balıkesir

Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, yemek maceralarına Kazdağları ve Balıkesir’in çeşitli yörelerinde devam ediyor. Devamını oku Ekranların en lezzetli, en iştahlı programı Görevimiz Yemek’te bu hafta Adalı Efe Zeytinyağı, Hacı Mide Ofisi, Lokanta Bahar Edremit, Emek Fatma Hanım’ın Yeri ve Ramada Resort Kazdağları’na giden gurmelerimiz damakları çatlatan yemeklerin müptelası oluyorlar.

111. Bölüm - Diyarbakır

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin adından en çok söz ettiren illerinden birisi olan Diyarbakır’daki gurme keşifler için Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu hafta da görevde. Devamını oku İzleyince ışınlanmak isteyeceğiniz, ağızlarda sulanma yaratacak Diyarbakır gezisinde; Hindici Ömer Usta, Diyarbakır Lahmacun Merkezi, Çiğköfteci Hacı Siraç, İs’lo Kebap ve Hancı Et’e giden Yaşin ve Hünal’ın bu lezzetli gezisi ekranlara geliyor.

110. Bölüm - Diyarbakır

Sıcakları henüz bastırmadan Diyarbakır’ın geleneksel lezzetlerini birer birer yemek isteyen gurmelerimiz, Diyarbakır’da fırtına gibi estiler... Devamını oku Süper ikili Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, Mustafa’nın Kahvaltı Dünyası, Kebapçı Mehmet Usta, Kadayıfçı Sıtkı Usta, Fırıncı Diyarbakır ve Divan Otel Diyarbakır’da kıskandıran bir yemek turu gerçekleştiriyorlar.

109. Bölüm - Bursa

Gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal lezzetli bir yemek gezisiyle daha ekranlara geliyorlar. Devamını oku Bursa’da bu hafta; Gökhan Aperatif, Pasto Bursa, Tavukçuoğlu İşkembe Çorbacısı, Ayanoğlu Mandıra & Kahvaltı, Hacı İlyas Lokantası ve Kebapçı Tamer’e giden Yaşin ve Hünal’ın bu özel anları ekranlara geliyor.

108. Bölüm - Bursa

Gurmelerimiz daha evvel yaptıkları Bursa gezisinin zaman aşımına uğradığının farkına vardılar ve bir kere daha Bursa’nın olağanüstü lezzetli mutfağını keşfe çıktılar. Devamını oku Osmanlı İmparatorluğu’na başkentlik yapan bu uhrevi şehrimizde Yaşin ve Hünal; İnanç Fırın, Kayhan Köftecisi, Namlı Ciğerci, Fasülyeli ve Bağdat Hurma Tatlıcısı’nda Bursa’ya özgü tatları gözü kapalı silip süpürdüler.

107. Bölüm - İstanbul

Görevimiz Yemek bu hafta İstanbul çıkarması yapıyor! Devamını oku Gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal Feriköy'de lezzetleriyle öne çıkan adreslerde lezzet turu yapıyor.

106. Bölüm - Tarsus

Görevimiz Yemek bu hafta yepyeni ve lezzetli bir tarsus çıkarması daha yapıyor. Devamını oku Gurmelerimiz, Yeşilova Kebap ve Lahmacun Salonu, Mamülcü Mustafa, Alifakılının Meşhur Fıçı Şalgamı, Kervan Humus, Kebapçı Eyüp’te ziyafet ziyafete koşan Yaşin ve Hünal, kaliteli bıçakların yapıldığı tüfekçi Karadayı’da bıçakla ilgili merak edilenleri sorup öğreniyorlar.

105. Bölüm - Tarsus

Görevimiz Yemek bu hafta Mersin’in mutfağıyla, mimarisiyle göz kamaştıran ve damakları çatlatan ilçesi Tarsus’ta çok özel bir yemek gezisine imza atıyor. Devamını oku Gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal’ın hayran kaldığı Tarsus’ta; Şelale Otağı Köy Kahvaltısı, Yeni Kent Lokantası, Seyyar Tatlıcı Tekin Usta, Tarsusi Serpil Kafe ve Mersin Hiltonsa – Ichellia Restaurant’ta geleneksel yemekler keşfediliyor.

104. Bölüm - Antalya

Görevimiz Yemek’in Antalya ile olan randevusu bu hafta da devam ediyor. Devamını oku Gloria Hotels & Resort, Kaison, Arzum Döner ve Sakarya Pide Fırını’nda lezzetli yemeklerin tam ortasında damakları titretecek anlar yaşayan gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal sizi de bu keyfe ortak olmaya davet ediyor.

103. Bölüm - Antalya

Yaz mevsiminin göz kırptığı bugünlerde gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal aradan geçen uzun zamanın özlemini gidermek için Antalya’da lezzet turuna çıkıyorlar. Devamını oku Bu sefer daha önce keşfedemedikleri yerleri abluka altına alan ikili Antalya’da; Paçacı Şemsi, Zamora, The Sudd, Volkan Şişçi Kadir’in Yeri, Şen Baba Kebap Salonu ve Asmani Restoran’a gidip damaklarında kalıcı lezzet izleri bırakmayı hedefliyorlar.

102. Bölüm - Moda

Görevimiz yemek gurmeleri Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu hafta İstanbul’un en naif semtlerinden olan Moda’da lezzet avcılığına devam ediyorlar. Devamını oku Moda’da yeni açılan yerleri keşfe çıkan gurmeler burada; Naan Bakeshop, Lokanta Ahmet, Snob Street Food, Rita Moda 14 ve Munchies Crepes & Pancakes’e gidip, lezzet denizinde iştahla kulaç atacaklar ve keyifli anlar yaşayacaklar.

101. Bölüm - Ankara

Ankara’nın lezzet noktalarını su yüzüne çıkarmaya devam eden gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, bu hafta da bayılacağınız türden bir yemek gezisi gerçekleştiriyor Devamını oku Boğaziçi Lokantası, Beykoz Paça İşkembe, Chef Akademi, 52 Ciğer Kebap ve Trilye Restaurant’ta nefis anlar yaşayan ve keyifli vakit geçiren Yaşin ve Hünal’ın bu Ankara gezisi ekranlara geliyor.

100. Bölüm - Ankara

Gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal,ne zamandır gelmek istedikleri Ankara’yı gastronomik anlamda keşfe çıkıyorlar ve olağanüstü lezzetli sonuçlarla karşılaşıyorlar. Devamını oku Başkentteki lezzet noktaları arasında; Gmo Simitçii, Mutlu Lokantası, Şehir Kebapçısı, Ankara HiltonSa ve onların karşı konulmaz yemekleri var.

99. Bölüm - Beylikdüzü

Gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu haftaki yemek sinyalini Beylikdüzü’nden aldılar. Devamını oku Mesafelere aldırış etmeden iyi yemek uğruna buraya gelen ikili, Beylikdüzü’ndeki yeme – içme potansiyeline hayran kaldılar. Bu haftaki damak çatlatan yerler arasında; Kilisli Restaurant, Kanatçı Muhtar’ın Yeri, Enbey Döner, Vakkas Tantuni ve Hamdizade var.

98. Bölüm - Arnavutköy

Gurmelerimizin kıyı kıyı İstanbul keşfi bu hafta da tüm hızıyla ve lezzetiyle devam ediyor. Devamını oku Arnavutköy’de gittikleri; çilek tarlaları, Hudson İstanbul, Köfteci Ali Baba, Cutie Cake Co. ve Chef Meyhane’de ziyafet sofralarının tam ortasına düşen ikili sizi de bu özel anlara tanıklık etmeye davet ediyor.

97. Bölüm - Kuzguncuk

Bu hafta gurmelerimiz Kuzguncuk’u abluka altına alıyor. Devamını oku Mahallenin sakini gibi Kuzguncuk sokaklarına sızan ve yeme içmeye dair neresi varsa tek tek gezen Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, Pulat Çiftliği, Metet Közde Döner, Manolya Pastaneleri, Corvino Kuzguncuk ve İsmet Baba Restaurant’ta yemeğin tadına doyasıya varıyorlar.

96. Bölüm - Yeniköy

Soğuk havada yapılabilecek en güzel aktivitenin yemek yemek olduğunu düşünen Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu hafta Yeniköy’deki lezzetli noktaları keşfe çıkıyor. Devamını oku Boğazın güzel semti Yeniköy’deki damakları çatlatan adresler arasında; Yeniköy Emek Cafe, La Boom Emirgan, Araka, Emek Mantı Evi ve Azur Restoran yer alıyor.

95. Bölüm - Yörük, Fransız, İsviçre ve İtalyan Mutfakları

Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, bu hafta İstanbul’da yeni açılan ya da daha önceden var olup da yeniden canlanan restoranların yolunu tutuyor. Devamını oku Yörük, Fransız, İsviçre ve İtalyan mutfaklarının en leziz yemeklerini yiyerek semt semt gezen Yaşin ve Hünal’ın bu haftaki yeme içme adresleri arasında; Alaf Kuruçeşme, Batard İstanbul, Chalet Restaurant Swissotel The Boshphorus ve Galvin Ristorante yer alıyor.

94. Bölüm - Kapalıçarşı

İstanbul’un kalbinin attığı yer olan Kapalıçarşı’da bu hafta gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal soğuk havada içimizi ısıtacak bir yemek gezisine çıkıyorlar. Devamını oku Kültürel mirasın arasında bulunan ve Türk Mutfağı’nın en güzel yemeklerini lezzetli bir şekilde hazırlayan yeme - içme adreslerimiz arasında bu hafta; Dönerci Şahin Usta, Havuzlu Restaurant, Tarihi Subaşı Lokantası, Köfteci Mustafa, Şark Kahvesi ve Pandeli Lokantası var.

93. Bölüm - Tiran

Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu hafta da tadına doyamadıkları Tiran’da lezzet yolculuğuna devam ediyor. Devamını oku Bu küçük Balkan şehrinden umduklarını fazlasıyla bulan gurmelerimizin bu seferki adresleri, Restorant Reka, Piceri Pavarotti, Salt Restorant, Oda Restorant...

92. Bölüm - Arnavutluk

Balkan mutfağı, gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal için damaklarda şölen yaratacak bir mutfak. Devamını oku Bu yüzden de Yaşin ve Hünal’ın bu hafta Arnavutluk’un başkenti Tiran’da yaptıkları gezide; Te Met Kodra, Restorant Sofra E Ariut, Reka Pasticeri ve Mullixhiu’da sofralarda olan köfteden elbasan tavaya, bozadan nefis trileçeye, zengin Arnavut mutfağı menüleri ağızların suyunu akıttı.

91. Bölüm - Galata

Gurmelerimiz İstanbul’un yaşanılası köşelerinden Galata’da çok özel lezzet noktalarına giderek bir yemek gezisi gerçekleştiriyorlar. Devamını oku Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal; Federal Coffee Company, Tarihi Bankalar Lokantası, Neolokal ve Sahrap Pera Restaurant’ta gezinin hakkını fazlasıyla veriyorlar.

90. Bölüm - İzmir

İzmir’in lezzetine kapılıp bir yemek gezisi daha yapmaya karar veren gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu gezide de sizlere mutluluğun garantisini veriyor. Devamını oku Her yerinden damla damla lezzet akan bu yemek şöleninde; kardeşler büfe sandviççi, Karşıyaka Yelken Restaurant, Dürüm Üstadı, Reyhan Pastanesi ve Tok Bbq’de yenilen efsane yemekler, Yaşin ve Hünal kadar sizin de ağzınızın suyunu akıtacak.

89. Bölüm - Kuşadası

Havalar ne kadar soğuk olursa olsun görevimiz yemek yeni lezzetli rotalarıyla ve gurmelerimizin samimi sohbetiyle bu hafta da içinizi ısıtmaya geliyor. Devamını oku Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal Türkiye’nin ilk turizm merkezlerinden olan Kuşadası’nda; Tarihi Çınaraltı Restaurant, Değirmen Çiftlik Kuşadası, Şef Restaurant Kuşadası, Kuşadası Zeytin Festivali ve Efes Selçuk Köftecisi’nde muhteşem ötesi yemeklerle hem göze hem de mideye hitap ediyorlar.

88. Bölüm - Doha

Doha fatihleri Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu hafta şehrin bir diğer yarısını yemek için kolları sıvadılar. Devamını oku Bu bölümde de lezzetli yemeklerden oluşan sofralar gezinin başrolünde yer alırken, gurmelerimiz Yaşin ve Hünal da yemek yemenin hakkını vererek performanslarıyla büyük alkış topladılar. 2. Doha yemek gezisinde gidilen; Mamig Restaurant, Zengo Restaurant, Spice Market Doha ve Shanghai Club...

87. Bölüm - Doha

Gurmelerimiz bu hafta son dönemin yükselen turizm merkezlerinden olan Doha’da, nevi şahsına münhasır bir yemek gezisiyle tozu dumana katacaklar. Devamını oku Doha’daki en iyi restoranların izini süren Yaşin ve Hünal; Idam By Alain Ducasse, Nobu Doha, Al Enna Restaurant ve Toro Toro Doha’da çeşitli dünya mutfaklarının en nadide yemeklerini kendi usullerince silip süpürecekler.

86. Bölüm - İzmir

Görevimiz Yemek bu hafta yine güzel İzmir’de! Devamını oku Gurmelerimizin yeni yerler, yeni tatlar keşfettiği bu çok özel gezi ve yaşanan keyifli anlar ekranlara geliyor.

85. Bölüm - Adana

Adana’da yeni bir gezi gerçekleştiren Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal bu bölümde de Görevimiz Yemek’in lezzet seviyesini en üst seviyelere çıkarıyorlar. Devamını oku Ama bu sefer öyle bir çıkarıyorlar ki damaklar çatlamakla kalmıyor, ortadan ikiye ayrılıyor. Gurmelerimizin Adana’da gittikleri; Adana Koço Ocakbaşı, Karaçizmeli Lahmacun & Etli Pide, Ağaçaltı Tatlıcısı, Börekçi Rıza, Ali Baba Kebapçı’da neler yaşanmış neler...

84. Bölüm - Adana

Görevimiz Yemek bu hafta,Türkiye’nin lezzet üssü Adana’da. Devamını oku 7/24 yemekle yaşayan bu şehirde gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal; Hamburgerci Mükerrem, Ciğerci Mahmut, Adana Lezzet Festivali, Kaburgacı Cabbar, Şırdancı Emin’de geleneksel Adana lezzetlerini silip süpürüyorlar.

83. Bölüm - Trabzon

Çok sevdiğimiz ikili Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, yemek, içmek, görmek ve öğrenmek için Trabzon’da müptelası olacağınız bir lezzet gezisine çıkıyorlar. Devamını oku Yağmur çamur dinlemeden Trabzon’u karış karış gezen Yaşin ve Hünal; Dam Balık, Doubletree by Hilton Hotel, Trabzon Visera Restaurant Terrace, Konakoğlu Lokantası, Rüştü’nün Fırını ve Akçaabat’taki Köfteci Ali’de efsanelere yaraşır sofralarda damaklarını çatlatacak derecede yiyorlar.

82. Bölüm - Çengelköy

Görevimiz Yemek bu hafta dümenini Anadolu Yakası’nın şirin semti Çengelköy’e kırıyor. Devamını oku Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal Çengelköy’de; tarihi Has Fırın Ekmek, Çengelköy Börekçisi, Del Mare Restaurant, meşhur Köfteci Recep Usta, Çengelköy Kokoreççisi, Aşhana İspir Kuru Fasuyecisi’ne gidip damaklarına coşkulu anlar yaşatıyorlar.

81. Bölüm - Bolu

Yetiştirdiği aşçılarıyla ün salmış şehrimiz Bolu’da bu hafta gurmelerimiz Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, damakları çatlatacak bir geziye imza atacak. Devamını oku Gurmelerimiz bu gezide, Gazelle Restaurant, Müdür Restaurant, Kubbealtı Gözleme, Et Evi Bolu Çiftliği ve Mengen Cumhuriyet Şehir Parkı Çamlık Cafe’de usta aşçıların ellerinden çıkan, ağızların suyunu akıtan yemekleri yiyen Yaşin ve Hünal bakalım burada daha ne gibi sürprizlerle karşılaşacak.

80. Bölüm - Maslak

Gurmelerimiz bu hafta kulelerin yükseldiği, beyaz yakalıların yoğunlukta çalıştığı Maslak’ta unutulmayacak bir lezzet gezisine imza atacak. Devamını oku Çalışan nüfusun öğle aralarında Maslak’ta neler yediğini merak eden Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal burada; Gram, Burger Burrito, Maslak Pilavcısı, Markus Prime Ribs Society ve Pizza Napolist’e gidip zevkle, şevkle, iştahla yemek yiyecekler.

79. Bölüm - Yunanistan

Görevimiz Yemek yine Yunanistan’da! Devamını oku Bu sefer de Gümülcine’nin tadına bakacak olan gurmelerimizin bu gezisi öyle böyle lezzetli değil! Börekçi Gürol, Trakya Aile Lokantası, Tatlıcı Nedim, King Food, Ta Aderfia Restaurant, Melissa Restaurant ve Çukur Kahve’de nefis anlar yaşayacaklar.

78. Bölüm - Dedeağaç

Gurmelerimiz bu hafta da Yunanistan’ın Dedeağaç şehrinde ne var ne yok gezip yiyecekler. Devamını oku Türk Mutfağı’yla benzer özellikleri çok fazla olan Yunan Mutfağı’nı Nisiotiko Sea Food Restaurant, Gelateria Italos, To Spiti Tou Glykou, Kelari Pro, Bougatsa Marinos, Nea Klimataria ve Fleur De Lis Coffee Project’te keşfeden gurmelerimizin bu özel Dedeağaç gezisi ekranlara geliyor.

77. Bölüm - Alaçatı

Görevimiz Yemek bu hafta da Alaçatı’da birbirinden lezzetli yemeklerin izini sürecek. Devamını oku Eğlenceli ve iştahlı gurmelerimiz; Sota Alaçatı, Kolburanos, İnsula Alaçatı, Yek Alaçatı, Dönerci Çetin ve Meyhane Şerefe’de dört başı mamur sofralarda damakları çatlatacaklar.

76. Bölüm - Alaçatı

Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, Görevimiz Yemek'le yemeye, içmeye, gezmeye, öğrenmeye tam gaz devam ediyor. Bu bölümde Alaçatı sokaklarını keşfediyorlar. Devamını oku Gurmelerimizin lezzet gezisine Sedirli Ev Alaçatı, Köşe Kahve, Alaçatı Ege Kumrum, Asma Yaprağı, Avrasya Lokantası ve Premier Solto Hotel By Corendon ortak oluyor. Yani anlayacağınız size bu bölümde de bol neşe, bol kahkaha ve çokça lezzetin garantisini veriyoruz.

69

İçeriği listele

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.