İmza Yemekler - 1.Sezon

İmza Yemekler - 1.Sezon

İmza Yemekler

Uyarı
GİRİŞ YAP ÜYE OL
60. Bölüm - Tahinli Karnabaharlı Kuşkonmaz Salatası Detay

Bu bölümde, şefimiz, Anthony Bourdain 'ın klasik yemeklerinden tahinli karnabaharlı kuşkonmaz salatası ile susam yağında levrek ve kıtır tavuklu mantar çorbası yapıyor.

59. Bölüm - Böğürtlenli Soğanlı Kuskus Detay

Bu bölümde, şefimiz, Ming Tsai 'ın klasik yemeklerinden böğürtlenli soğanlı kuskus ile zencefilli bonfile ve çaylı somon ile ılık mantar salatası yapıyor.

58. Bölüm - Karidesli Mayonez Detay

Bu bölümde, şefimiz, Nathan Outlaw 'ın klasik yemeklerinden karidesli mayonez, portakallı rezene ile levrek tava ve tütsülenmiş çipura ile patates çorbası yapıyor.

57. Bölüm - Karidesli Peynirli Karnabahar Püresi Detay

Bu bölümde, şefimiz, Jason Atherton 'In klasik yemeklerinden karidesli peynirli karnabahar püresi ile levrek ve balzamikli keçi peynirli pancar çorbası yapıyor.

56. Bölüm - Hindistan Cevizli, Kremalı, Körili Levrek Ezmesi Detay

Bu bölümde, şefimiz, David Thompson 'ın klasik yemeklerinden hindistan cevizli, kremalı, körili levrek ezmesi ve karidesli baharatlı noodle yapıyor.

55. Bölüm - Mantar Detay

Bu bölümde, şefimiz, Gary Rhodes 'In klasik yemeklerinden mantar, ıspanak sosu ile deniz tarağı ve limonlu tarçınlı vişne çorbası yapıyor.

54. Bölüm - Lavantalı Ördek Göğsü Detay

Şefimiz,Daniel Humm 'ın klasik yemeklerinden lavantalı ördek göğsü ile portakallı havuç püresi ve karamelize kayısı ile fırın domatesli mozarella salatası yapıyor.

53. Bölüm - Üzüm Yapraklı Mayonez Detay

Şefimiz,Lefteris Lazarou 'ın klasik yemeklerinden üzüm yapraklı mayonez ile domates kurusu dolgulu tavuk but ve pastırmalı bezelye,taze rezene püresi ile levrek yapıyor.

52. Bölüm - Üzümlü Yedikule Marulu Sosu ile Pirzola Detay

Bu bölümde, şefimiz, Tom Kitchin 'ın klasik yemeklerinden üzümlü Yedikule marulu sosu ile pirzola ve pırasalı kuru erikli bıldırcın çorbası yapıyor.

51. Bölüm - Taze Soğanlı Naneli Pesto Detay

Bu bölümde, şefimiz, Curtis Duffy 'ın klasik yemeklerinden taze soğanlı naneli pesto ile karaağaç şuruplu, tane hardallı fırın pirzola dana antrikot, böğürtlenli kinoa, t

50. Bölüm - Hindistan Cevizi Sütlü,Körili Karides Detay

Bu bölümde, şefimiz, Gaggan Anand 'ın klasik yemeklerinden hindistan cevizi sütlü, körili karides ve garam masalalı ile zencefilli kuzu yahni yapıyor.

49. Bölüm - Burrata Detay

Bu bölümde, şefimiz, April Bloomfield 'ın klasik yemeklerinden burrata, sote kereviz ile fesleğenli pesto ve fırında ballı somon ile kuşkonmaz yapıyor.

48. Bölüm - Yoğurt, Nohut, Salatalık ile Tandori Detay

Bu bölümde, şefimiz, Alyn Williams 'ın klasik yemeklerinden yoğurt, nohut, salatalık ile tandori deniztarağı kaymaklı körili levrek ile taze soğanlı kinoa risotto yapıyor

47. Bölüm - Salsa Verde Sos ile Dana Antrikot Detay

Bu bölümde, şefimiz, James Martin'ın klasik yemeklerinden salsa verde sos ile dana antrikot ve ızgara kuşkonmaz ile kremalı spagetti yapıyor.

46. Bölüm - Maydanoz Yağında Fındıklı Kuşkonmaz Detay

Bu bölümde, şefimiz,David Kinch'ın klasik yemeklerinden maydanoz yağında, fındıklı kuşkonmaz ile fırında acı tatlı hardallı somon ve kefirli kereviz sapı çorbası yapıyor.

45. Bölüm - Ballı Yer Elması Püresi Detay

Bu bölümde, şefimiz, Heinz Beck'ın klasik yemeklerinden ballı yer elması püresi ile portakallı havuçlu ördek ve trüflü fasulye püresi ile baharatlı panko kaplı çipura yapıyor.

44. Bölüm - Portakallı Taze Baharatlı Kuskus Detay

Şefimiz,Charlie Trotter'ın klasik yemeklerinden portakallı taze baharatlı kuskus ile pekmezli soyalı somon ve pırasalı domatesli kinoa ile sarımsak soslu bonfile yapıyor.

43. Bölüm - Ballı Tane Hardallı Uykuluk Detay

Bu bölümde, şefimiz, Bo Bech'ın klasik yemeklerinden ballı tane hardallı uykuluk ile nohut ve çikolata karamel sos ile mavi peynir yapıyor.

42. Bölüm - Brokoli Püresi Detay

Bu bölümde, şefimiz, Sat Bains'ın klasik yemeklerinden brokoli püresi ile fırında somon ve bezelye, badem ve taze soğan ile enginar çorbası yapıyor.

41. Bölüm - Deniz Tarağı ile Rezene Çorbası Detay

Bu bölümde, şefimiz, Dan Barber'ın klasik yemeklerinden deniz tarağı ile rezene çorbası ve zeytinyağında poşe edilmiş karides ile sebze ezmesi yapıyor.

40. Bölüm - Dashili Soyalı Tavuk ile Sote Sebzeler Detay

Bu bölümde, şefimiz, Niki Nakayaman'ın klasik yemeklerinden dashili soyalı tavuk ile sote sebzeler ve semizotu, turp salatası ile fırında somon yapıyor.

39. Bölüm - Sote Hindiba ile Buğulama Çipura Detay

Bu bölümde,Claude Bosiin klasik yemeklerinden portakallı havuçlu tereyağ,sote hindiba ile buğulama çipura,tütsülenmiş tereyağ ile kuru etli kuşkonmaz çorba yapıyor.

38. Bölüm - Balzamik Sos ile Somon Detay

Bu bölümde, şefimiz, Michael Cimarusti'ın klasik yemeklerinden mantar, kayısı, istridye mantarı balzamik sos ile somon ve kuru mantar suyunda pişmiş levrek yapıyor.

37. Bölüm - Mantar, Tarhun ve Baby Ispanak Detay

Bu bölümde, şefimiz, Mıchael Caınes'ın klasik yemeklerinden mantar, tarhun ve baby ıspanak ile ballı ördek göğsü ve karidesli körili havuç çorbası yapıyor.

36. Bölüm - Acılı Balkabağı ile Aromatik Levrek Detay

Bu bölümde, şefimiz, Jean Georges Vongerichten'ın klasik yemeklerinden acılı balkabağı ile aromatik levrek ve karidesli avokado salatası yapıyor.

35. Bölüm - Vanilyalı Pazı Detay

Bu bölümde, şefimiz, Guy Savoy'ın klasik yemeklerinden vanilyalı pazı ile baharatlı çıtır levrek ve mantarlı ıspanaklı graten yapıyor.

34. Bölüm - New Orleans Stili Tavuk Detay

Bu bölümde, şefimiz, Emeril Lagasse'ın klasik yemeklerinden New Orleans stili tavuk ve cajun somon ile bademli brüksel lahanası yapıyor.

33. Bölüm - Karides Detay

Bu bölümde, şefimiz, Shannon Bennett'ın klasik yemeklerinden karides, kum midyesi ile arpa şehriye çorbası ve fıstık soslu haşlanmış bonfile salatası yapıyor.

32. Bölüm - Kinoa ve Bakla Salatası Detay

Bu bölümde, şefimiz, Anthony Demetre'ın klasik yemeklerinden kinoa ve bakla salatası ile ballı-limonlu tavuk ve paprikalı-bozalı yoğurt ile fırında kuzu pirzola yapıyor.

31. Bölüm - Buharda Levrek Detay

Bu bölümde, şefimiz, Justin Quek'ın klasik yemeklerinden buharda levrek, sote lahana ile midye sosu ve kıtır buğday, semizotu ve ılık domates salatası yapıyor.

30. Bölüm - Hindistan Cevizi Sütlü Lahana Detay

Bu bölümde, şefimiz, Soenil Bahadoer'ın klasik yemeklerinden hindistan cevizi sütlü lahana ile somon ve deniz tarağı üç farklı karnabahar yapıyor.

29. Bölüm - Çipura Detay

Bu bölümde, şefimiz, Philip Howard'ın klasik yemeklerinden çipura, tütsülenmiş kereviz püresi, fındık pestosu ve kahve glazeli fileminyon ile zerdeçallı enginar yapıyor.

28. Bölüm - Pancar Detay

Bu bölümde, şefimiz, Virgilio Martinez'ın klasik yemeklerinden pancar, çilek ve mısırlı kinoa ve glaze tatlı patates ile tavuk yapıyor.

27. Bölüm - Yaban Turplu Pancar Püresi Detay

Bu bölümde, şefimiz, Neil Perry'ın klasik yemeklerinden yaban turplu pancar püresi ile balık ve tatlı patatesten domates soslu gnocchi yapıyor.

26. Bölüm - Uykuluk Detay

Bu bölümde, şefimiz, Helen Darroze'ın klasik yemeklerinden uykuluk, baharatlı havuç püresi ile deniz tarağı ve tarhunlu, mantarlı pastırmalı tavuk yapıyor.

25. Bölüm - Patates Risottosu Detay

Bu bölümde, şefimiz, Brett Graham'ın klasik yemeklerinden patates risottosu ve sarımsak glazeli patlıcan, karamelize zeytin ile kuzu pirzola yapıyor.

24. Bölüm - İncirli Acılı Tagliatelle Detay

Bu bölümde, şefimiz, Ruth Rogers'ın klasik yemeklerinden incirli acılı tagliatelle ve bezelyeli taze kabak çorbası yapıyor.

23. Bölüm - Pazılı Zencefilli Soya Vinegrette Detay

Şefimiz, Eric Ripert'ın klasik yemeklerinden pazılı zencefilli soya vinegrette ile tavada somon ve zencefilli turp püresi, shitaki mantarları ile fener balığı yapıyor.

22. Bölüm - Kuzu Kuşbaşı ile Ançuez Detay

Bu bölümde, şefimiz, Giorgio Locatelli'ın klasik yemeklerinden kuzu kuşbaşı ile ançuez, biberiye ve tava levrek, yeşil mercimek ile maydanoz sosu yapıyor.

21. Bölüm - Karidesli Humus Detay

Bu bölümde, şefimiz, Pierre Gagnaire'ın klasik yemeklerinden karidesli humus ve fındık kruton ile çikolata çorbası yapıyor.

20. Bölüm - Kestane Soslu Dülger Tava Detay

Bu bölümde, şefimiz, Tom Aikens'ın klasik yemeklerinden kestane soslu dülger tava ve lime sosu, elma püresi ve tava levrek yapıyor.

19. Bölüm - Tavada Ördek ve Roka Detay

Bu bölümde, şefimiz, Jacques Pepin'ın klasik yemeklerinden tavada ördek ve roka, fındık, kıtır ördek derisi salatası ve kabak sote ile karides köfteleri yapıyor.

18. Bölüm - Greyfurt Sos İle Tarçın Şişte Karides Pancar Detay

Bu bölümde, şefimiz, Grant Achatz'ın klasik yemeklerinden iki farklı greyfurt sos ile tarçın şişte karides pancar ve taze kabak çorbası levrek sote yapıyor.

17. Bölüm - Trompet Mantar Detay

Bu bölümde, şefimiz, Jose Andres'ın klasik yemeklerinden iki farklı pırasa ile trompet mantar ve soğuk pancar ile domates çorbası yapıyor.

16. Bölüm - Pekan Detay

Bu bölümde, şefimiz, Marcus Samuelsson'ın klasik yemeklerinden pekan, böğürtlen kurusu ile fırında baharatlı balkabağı ve Helga’nın köfteleri yapıyor.

15. Bölüm - Sirkede Tavuk Detay

Bu bölümde, şefimiz, Paul Bocusse'ın klasik yemeklerinden sirkede tavuk ile tereyağda baton patates ve antep fıstıklı karışım ile pırasa patates çorbası yapıyor.

14. Bölüm - Kahve,Soda İle Marine Edilmiş Fırın Tavuk Detay

Bu bölümde, şefimiz, Susur Lee'ın klasik yemeklerinden kahve, soda ile marine edilmiş fırın tavuk ve kuru domatesli deniz tarağı ile havuç püresi yapıyor.

13. Bölüm - Yeşil Zeytinli Turplu Tavuk Yahni Detay

Bu bölümde, şefimiz, Daniel Boulud'ın klasik yemeklerinden yeşil zeytinli turplu tavuk yahni ve kestaneli bolonez sos ile kulak makarna yapıyor.

12. Bölüm - Chilili Portakallı Maydanozlu Ançuezli Karides Detay

Bu bölümde, şefimiz, Alice Waters'ın klasik yemeklerinden chilili portakallı maydanozlu ançuezli jumbo karides ve hindili karalahanalı mantar çorbası yapıyor.

11. Bölüm - Limonlu Zeytinli Maydanozlu Arpa Şehriye ile Tekir Detay

Bu bölümde, şefimiz, Chris Galvin'ın klasik yemeklerinden limonlu zeytinli maydanozlu arpa şehriye ile tekir ve karamelize ıspanaklı havuçlu dülger yapıyor.

10. Bölüm - Kapari Detay

Bu bölümde, şefimiz, Angela Hartnett'ın klasik yemeklerinden kapari, zeytin, domates soslu rib-eye ve ıspanak, ceviz ve peynir sos ile taze papardelle yapıyor.

9. Bölüm - Kök Kereviz Risottosu Detay

Bu bölümde, şefimiz, Alain Passard'ın klasik yemeklerinden kök kereviz risottosu ve roka çorbası ile parmesan kreması yapıyor.

8. Bölüm - Deniz Tarağı Detay

Bu bölümde, şefimiz, Marcus Wareing'ın klasik yemeklerinden deniz tarağı, körili yer elması püresi ve mantar çorbası ile tekir yapıyor.

7. Bölüm - Fırında Somon Detay

Bu bölümde, şefimiz, Tetsuya Wakuda'ın klasik yemeklerinden fırında somon ile maydanoz kapari püresi yapıyor.

6. Bölüm - Ballı Nane Soslu Bebek Havuç Detay

Bu bölümde, şefimiz, Wolfgang Puck'ın klasik yemeklerinden ballı nane sosulu bebek havuç ile kuzu pirzola ve baharatlı balkabağı çorbası yapıyor.

5. Bölüm - Turunç Soslu Brokoli Püresi Detay

Bu bölümde, şefimiz, Pierre Koffman'ın klasik yemeklerinden turunç soslu brokoli püresi ile tava levrek ve enginar ile baharatlı ördek yapıyor.

4. Bölüm - Kıtır Somon Detay

Bu bölümde, şefimiz, Thomas Keller'ın klasik yemeklerinden kıtır somon, pırasa ile beurre blanc ve körili karnabahar çorbası ile pancar cipsi yapıyor.

3. Bölüm - Patates ile Antrikot ve Mozarella Topları Detay

Bu bölümde, şefimiz, Heston Blumenthal'ın klasik yemeklerinden 3 kere pişmiş patates ile antrikot ve mozarella topları ile mükemmel haşlanmış yumurta yapıyor.

2. Bölüm - Sebze Yahni Detay

Bu bölümde, şefimiz, Alaın Ducasse'ın klasik yemeklerinden sebze yahni ile mantar duxelles ve domates penne ile jumbo karides yapıyor.

1. Bölüm - Bonfile ile Patates Mousse Detay

Bu bölümde, şefimiz, Joel Robuchon'un klasik yemeklerinden bonfile ile patates mousse ve baby havuç ile kremalı limonotlu soslu levrek yapıyor.

Benzer içerikler

Sayfa Başına Dön

İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.