Bu bölümde, şefimiz, Singapur eriştesi ve Çin lahanalı yumurtalı salata yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, svickova (çek usulü soslu bonfile) yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, lort cha (Kamboçya usulü bonfileli noodle) ve sığır etli loc lac yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, tavuklu karidesli fideo yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, nohutlu işkembe ve doğrama (kelle ve ayak etli kebap) yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, paella verde, yaban mantarlı risotto ve baklalı dereotlu iran pilavı yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, hanger steak, manda etinden chorizo, sade sosis, kaz göğsü ve kokoreç yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, kimchi ile kore usulü ızgara tavuk ve kimchi ile yumurtalı pilav yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, tütsülenmiş deniz mahsullü chowder yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, karışık deniz mahsullü ceviche ve yaban mantarlarlı röşti ile dana pirzola yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, Sri Lanka usulü tavuk yahni yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, Portekiz usulü patates kavurma yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, bafra usulü pideler yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, Chateaubriand yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, sarı moleli tavuk ve morelos usulü yeşil pilav yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, firik bulguru ve tütsülenmiş kayısı püresi ile kuzu karski yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, Gaeng Tai Pla (Tai Usulü Balık Çorbası) ve Gaeng Khiao Wan Gai (Sebzeli Tavuk Köri) yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, ev sucuğu, ev sosisi, Kosova Üsküp usulü köfteler ve süt helvası yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, mevsim sebzeli nasi goreng ve rendang kontrfile yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, Çin bölgesinden, sebzeli, nohutlu tavuk çorbası ve mantarlı, kırmızı soğanlı pilav yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, Çin bölgesinden, hoisin soslu çıtır minekop ve Çin usulü pan kek yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, Japonya bölgesinden, biftekli pirinç eriştesi çorbası yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, vegan felafel, pitalar ve nohut burger yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, Lübnan bölgesinden, tahin soslu minekop ve renkli biberli kuskus yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, Maceritan bölgesinden, gulaş ve spaetzle yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, Kars kahvaltısı yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, karabomba burger yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz İngiltere bölgesinden, fish and chips yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, kuzu küşleme karski, fırında dana incik, bonfile, tereyağında kontrfile, antrikot ve hızlı şinitzel yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz Malezya bölgesinden, zerdeçallı köri ezmeli tavuk ve japon turbu salatası yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz Avusturya bölgesinden, tereyağında dana şinitzel ve taze otlu patates salatası yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz İspanya bölgesinden, kontrfileli sebzeli fideo ve yaban mantarlı ‘hazerleme’ yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz Çin bölgesinden, acılı ballı tavuk ve kırmızı lahana kavurması yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz Fransa bölgesinden, hollandez soslu bonfile ve bademli tereyağlı kuşkonmaz yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, zencefil soslu siyah pirinç ve sote sebzeler ve levrek yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz Tayland bölgesinden, Thai usulü dana pöç yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz Arjantin bölgesinden, chimicurri soslu kuzu but assado yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz, adaçaylı pastırmalı makarna ve pastırmaya sarılı tavuk yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz ABD bölgesinden, eggs royale yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz Çin bölgesinden, zencefilli ballı tavuk ve noodle yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz İzmir tulumlu elbasan tava ve patlıcanlı domatesli pilav yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz İrlanda bölgesinden, Shepard’s Pie yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz İspanya bölgesinden, paella negro yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz ıspanaklı tuzlu brownie ve aşırı ıslak kek yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz Fransa bölgesinden, dana biftek fondü yapıyor.
Bu bölümde, şefimiz ABD bölgesinden, ekstra acılı buffalo kanatlar ve taze soğanlı mayonez soslu patates salatası yapıyor.
İşleminiz başarılı bir şekilde gerçekleşti.